zweitakt Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Susjed ima to cudo od auta i problem da mu daljinski ne moze otkljucati auto,takodjer,ako ga ne otkljuca daljinskim,ne moze ga niti upaliti. Ja sam imao coupea ali benzinca,imao sam isti problem,i ukucavao sam cetveroznamenkasti kod pomocu kontakta i tipke za zaklj/otklj u autu,do trenutka dok nisam popravio IR daljinac u kojeg je integriran i kljuc,samo sto mi je kod dao bivsi vlasnik auta,zelio bi izbjeci ovlastene servise jer nema love Kod njega sam slozio daljinac da radi,ali auto se i dalje ne moze otkljucati/zakljucati,pa samim time niti upaliti,meni je na mom coupeu bila opcija da maknem blokadu iz kompa,ali se ne sjecam gdje i tko je to radio,pa molim za pomoc ili info kako i gdje maknuti blokadu,jer taj auto nebu vise nitko isel krasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Ovo? http://mhhauto.com/Thread-help-immo-off-renault-megane-coupe-dti-1900cc-1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Susjed ima to cudo od auta i problem da mu daljinski ne moze otkljucati auto,takodjer,ako ga ne otkljuca daljinskim,ne moze ga niti upaliti.Ja sam imao coupea ali benzinca,imao sam isti problem,i ukucavao sam cetveroznamenkasti kod pomocu kontakta i tipke za zaklj/otklj u autu,do trenutka dok nisam popravio IR daljinac u kojeg je integriran i kljuc,samo sto mi je kod dao bivsi vlasnik auta,zelio bi izbjeci ovlastene servise jer nema love Kod njega sam slozio daljinac da radi,ali auto se i dalje ne moze otkljucati/zakljucati,pa samim time niti upaliti,meni je na mom coupeu bila opcija da maknem blokadu iz kompa,ali se ne sjecam gdje i tko je to radio,pa molim za pomoc ili info kako i gdje maknuti blokadu,jer taj auto nebu vise nitko isel krasti. Javi se..0915427959 Dejan...skinut ce ti blokadu..Pozovi se na mene i to ce ti bit rijeseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweitakt Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Javi se..0915427959 Dejan...skinut ce ti blokadu..Pozovi se na mene i to ce ti bit rijeseno. odlicno,javim kako je proslo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 odlicno,javim kako je proslo! oke..od 8h sutra vec mozes zvati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Mene je kolega Frx zvao sa istim problemom, ali nisam na svom taj problem imao, pa mu nisam znao pomoc. Evo kolega Frx, rjesenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweitakt Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Mene je kolega Frx zvao sa istim problemom, ali nisam na svom taj problem imao, pa mu nisam znao pomoc. Evo kolega Frx, rjesenje. kolega frx i ja smo lokali pivu dok te zvao,radi se o istom problemu i o istom autu...:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweitakt Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 oke..od 8h sutra vec mozes zvati. zvao,kisa pada,a obzirom da je megane od susjeda,bude malo pricekalo vadjenje kompa dok ne stane kisa. Sve je dogovoreno u grubo,jedino da susjed pristane na cijenu,koju bum zanl kad izvadim komp,a pristat ce,jer mu auto treba,javit cu kako je zavrsilo!!! - - - Updated - - - Ovo?http://mhhauto.com/Thread-help-immo-off-renault-megane-coupe-dti-1900cc-1998 kolega,i tebi hvala na trudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 kolega,i tebi hvala na trudu! Any time :thumbsup: U duhu foruma :whistling: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 kolega frx i ja smo lokali pivu dok te zvao,radi se o istom problemu i o istom autu...:rofl: Hahahaha, jebeno. Eto, nadam se da cete uspjesno rijesiti problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweitakt Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Renault je upalio...hvala svima a posebno Zoki,bumo te napili sljedeci puta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Mene je kolega Frx zvao sa istim problemom, ali nisam na svom taj problem imao, pa mu nisam znao pomoc. Evo kolega Frx, rjesenje. Moj se 5 god nije mogao zaključati, parkiraš ga izglumiš sa ključem kao fol da si zaključao i zaboli te, oovako u tu baju neće niko provaliti )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Moj se 5 god nije mogao zaključati, parkiraš ga izglumiš sa ključem kao fol da si zaključao i zaboli te, oovako u tu baju neće niko provaliti )))) Isto sam i ja radio sa Pugom 106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now