Robiii Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 (edited) Bez ljutnje al ono...zivciraju me topici gdje ljudi traze savjete i pomoc, na kraju naprave to sto im je trebalo i na kraju napisu samo rjeseno i bok... Pa daj budi toliko fer i napisi kod koga kako zasto i eventualno okvirno kolika je redovna cijena (jbg sad popust je relativan pa...)... Eto, just my 2 cents... Sent from my LG-D855 using Tapatalk no problem., -pitao sam za savjet, dobio ga i problem rijesen, napisao sam da cu napraviti tako po sugestijama, pa eto da i napisem da sam rijesio po tim forumskim uputama i da je sve ok, te se ujedno i zahvalio, nisam mislio da moram napisati tocnu kronologiju dogadaja i priloziti racune..aj dobro, necemo dalje.. -kaj se tice DPF I EGR of, .ima tu na forumu ekipe..evo..kaj ja znam..kilercivic, Hic, Fire..koliko hoces..cijenu mogu i oni napisati, cak je i kiler u topicu napisao primjer..npr. 1000kn..kaj ja znam.. -mehanicki dio mi je radio frend/mehanicar, sa senzorom temp. motora i termostatom (jer djabe ti i regenereacija defoltna kad ti termostat ne kaze motoru da je 75 stupnjeva + i daj odi radi regeneraciju)..ruke i dijelovi su bili 600kn (mozda sam ja dobio nesto povoljhnije nego bi to inace bilo, ali smo kolege i poslao sam mu brdo i brdo posla) -sadrzaj se moze prodati na vise mjesta..google majka..ovi kaj otkupljuju katove, u pravilu otkupljuju i DPF ove..bolja cijena je ako ide komplet nego samo sadrzaj..ali ide u svakom slucaju, cijene su indivudulane, od auta/motora do auta/motora...treba zapisati brojeve sa DPFa za procjenu...moze i ovako, na slijepo, ali tad sadrzaj ide na analizu..bla bla..evo samo jedan primjer npr. http://www.bing.hr/ (ZG, Jankomir) 300-400-600-900kn..govorim okvirno, ali moze, ovisno od kat do kat. Edited December 6, 2016 by Robiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Eto super, to je konstruktivan odgovor... Nisam napisao da moras, samo da bi bilo lijepo i da bi navedeno doprinjelo kvaliteti foruma... U svakom slucaju, zahvaljujem se na iscrpnom odgovoru.... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 ma sve 5..imao sam 5 tema na 5 razlicitih mjesta i 555 pitanja u razne inboxe, pa sam relativno zasicen svime u ovih par dana..ako sam nesto propustio i netko ima mozda neko specificno pitanje, nek bubne u box pa mu napisem/odgovorim, savjetujem ako mogu...box mi je lakse pratiti btw , ali u biti je ovako kako smo i pricali u topicu. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Pitanje: jesi ga iskljucio u ecu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Dabome, full kak bi ti rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now