Micek Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Zanima me koja je centralna rupa za njega Imam 5x114.3 15 cola celicne s gumama. Rupa je 60.1 Dal to ide na renault megane 3? Trenutno imam orginal 17 na njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 (edited) 5x114,3 je razmak rupa, a centralna rupa je 66,1 mm na Megane III 2008-2013. ET 35-47 Edited December 6, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 (edited) Kaj je 60.1 samo na 4 rupe bilo??? Edited December 6, 2016 by hrga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Znaci covijek me prevario sto sam kupio od njega. To ne mogu nikako montirat na svoj auto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Toyota ima 5x114,3 razmak rupa i centralnu rupu 60,1 mm. Rav4 ima sigurno tako, nisam gledao za druge modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Znaci covijek me prevario sto sam kupio od njega. To ne mogu nikako montirat na svoj auto ? Nazalost nista od toga na Meganu. Da je rupa veca onda mozes prstene kupit/napravit, ali posto je rupa na felgi premala nista od toga. Inace me ti ili buraz pitate za takve stvari, pa ste mi mogli poslat poruku da vam na brzinu provjerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Kupio prek njuskala. Covijek mi na telefonu reko da je za moj auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Dopeljaj mu auto i felge i reci mu da ih stavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Dopeljaj mu auto i felge i reci mu da ih stavi Drito to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Kakav paksu... Ili nije imao pojma ili je namjerno uvalio. Ha vidi eventualno s tokarom da potokari rupu ako ti se isplati zaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 Pa jesi probao zvati covjeka i objasniti mu situaciju.... Mozda stvarno nije imao pojma.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micek Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Budem ih prodo. Gume su ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Tokar ti riješi centar... Sorry tek sad vidim da su čelične. Niš onda. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 svejedno se daju potokarit bez problema i mislim da ti vise od par sto kuna nebi smjeli uzet... to je doslovno centiranje i 2-3 prolaza, u 2 ure sve rijesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Znam da je alu felge bez problema potokare, ali kak to ide sa celicanama? To bude ok poslije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Ja celicne ne bih tokario... bio sam u prilici vozit takve felge i to je sve samo ne centrirano.... naravno, opet ovisi o majstoru... al to je drugi par rukava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Ja sam tokario svoje čelične felge za volva, kod nekog dečka u 3pm iznad sesveta nemam pojma ni kako sam došao tamo ali odlično je posao napravio. Vozio sam ih 8 godina i nije bilo nikakvih problema. I mislim da je cijena bila smiješna, tipa 100 kn za 4 felge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Ako je lik u blizini, ja bi mu bez po muke otfurao felge natrag. Ne bi niš tokario ni bilo kakve druge stvari radio. Jedino ak si ih dobio sve 4 za 100kn, a to sumnjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Ja celicne ne bih tokario... bio sam u prilici vozit takve felge i to je sve samo ne centrirano.... naravno, opet ovisi o majstoru... al to je drugi par rukava. ak nije bilo centrirano majstor ti je u k... mora imat stroj koji ima tolki prihvat (vecina klasika moze prihvatit to) , centrirat aksijalno i radijalno po postojecoj rupi i prosirit ju... peace of cake... naravno ako nema neki glupi zavrsetak rupe pa da nema (u ovom slucaju) 3mm stranicno dodatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Da ne otvaram novi topic, kakvi su se pokazali ovi megane 3,1.5.dci 110 ks? Čitam po netu pretežno pozitivna iskustva...Konkretno me ovaj interesira, a napet mi je i zbog GT line opreme... https://www.njuskalo.hr/auti/renault-m-gane-grandtour-dci-110-energy-gt-line-oglas-28025868Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 1.5 motori nakon 2006 su odlicni. Nakon 2010 jos bolji. Jedino klasicno za francuza sa hrpom elektronike moze poneki senzor ili neka glupost zajebavat, ali nista preskupo. Za tu lovu su dobri auti sa dobrom opremom i rekorderom u potrosnji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Mi imamo tu liniju, kraj 2015te, trenutno nekih 80k km i 0 problema s njim. Kao sto Dex kaze motori su vrhunski, Renault & Nissan su nagradjivani hrpu puta bas za tu masinicu tako da tu nema problema a ovo drugo jbg moze otici i na bilo kojem drugom autu tako da se previse ne uzrujavam oko sitnica jer nema pravila. Mi smo zbog snage trazili 1.6dci ali su tako rijetki da smo na kraju odustali, ovaj je malo trom pogotovo kada ga natrpas, ali za family car i taljiganje na more odlican izbor za jako malo novaca. GT Line je bonboncek i ja bi ga uzeo bez puno razmisljanja ako je sve uredu s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Hvala dečkovi...u postupku je dobava predmetnog vozilaPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 ja imam taj motor u laguni i skoro isti u meganeu iz 2007. mogu ti reći jedino za injektore kojima reparacija ne košta 1000kn kao kod drugih jer su dijelovi dosta skupi pa ih rijetko tko reparira (barem u istri). novi je 3500 kn komad, a reparirani u renaultu 2300 kn kom i godinu dana garancijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now