_DEX_ Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 24 minutes ago, Bubi said: ja imam taj motor u laguni i skoro isti u meganeu iz 2007. mogu ti reći jedino za injektore kojima reparacija ne košta 1000kn kao kod drugih jer su dijelovi dosta skupi pa ih rijetko tko reparira (barem u istri). novi je 3500 kn komad, a reparirani u renaultu 2300 kn kom i godinu dana garancijom Kaj nisu 2010 opet mijenjali dizne? Barem su tak meni rekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 31 minutes ago, _DEX_ said: Kaj nisu 2010 opet mijenjali dizne? Barem su tak meni rekli. ne znam, možda i jesu, ali serijski brojevi su isti. a i cijena po ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Kaj nisu 2010 opet mijenjali dizne? Barem su tak meni rekli. Jesu al su opet ostali na sugavom continentalu koji se jos vise kvari nego na prijasnjem modelu.No,u zadnje vrijeme dijelovi su dobavljivi i reparacija moguca.1400/1500 kn komad ili renault tvornicki rep za 1850plus pdv.s tim da ta tvornicki "reparirana "nije rep nego potpuno nova dizna. Poslano sa mog SM-A750FN koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 To je bagatela za diznu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 8 hours ago, _DEX_ said: To je bagatela za diznu. x4 +rad cca7-8tkn ma sitnica na kojim km najcesce odlaze? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) mislim da nema pravila. meni su se počeli čuti na 200.000 km na meganeu. nije mi bacalo grešku, niti je previše trošio, ali me je iritirao zvuk. bili su na testiranju i ispalo je da je 1 od 4 ok. pa sam naručio druge i roštali su još više, pa ih vratio. pa naručio treće, ista priča kao s drugima. pa sam vratio svoje nazad i 2x nalio ovo (1x na pun tank) https://www.mall.hr/aditivi-i-dodaci/stp-dodatak-dizel-gorivu-za-ciscenje-injektora-stp-diesel-injector-cleaner?src=bestsellers lupkanje je prestalo. btw, to je bilo na 200.000 km, sad megane ima 287.000 km i sve je ok, a nisam mu kasnije išta dodavao a na laguni sam isto čuo trckanje, ali mi je i izbacio grešku na displayu na 86.000 km. pod garancijom zamijenjena 2 injektora (navodno novima), ali to neugodno trckanje i dalje čujem i iritira me između 1800 i 2500 o/min ulio sam 1 bočicu onog aditiva, ali ništa, pa sam odvozio jedan čisti tank i opet ću uliti još jednu bočicu, pa ću vidjeti Edited December 8, 2019 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 8 hours ago, Exfreerider said: x4 +rad cca7-8tkn ma sitnica na kojim km najcesce odlaze? Usporedi sa drugim markama vozila cijene dizni, pa ces vidjet zasto sam napisao bagatela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @Bubi vidim da si baš zavolio te 1.5dci motore... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now