killuminati Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) Ja to na radijatorima cujem svake zime na najjace čujem i ja na ovima koje sam mijenjao, na starom gusanom niti jednog zvuka, potvrđuje teoriju o creakingu.. al ozbiljno, ovo pucketanje nije nikakav nedostatak, jednostavno je tako i dosta čeljusti, osobito novije proizvodnje "pati" od toga.. te zvukove mogu proizvodit i ostali dijeloi tipa disk, pločice, back plateovi, klipovi, pinovi, ali ovdje škripi baš čeljust ili klip.. nekima se malo smanji čišćenjem i novijim pločicama, ali se opet "vrati" zvuk.. LG-D855 on Tapatalk Edited January 5, 2017 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 čujem i ja na ovima koje sam mijenjao, na starom gusanom niti jednog zvuka, potvrđuje teoriju o creakingu.. LG-D855 on Tapatalk ni na gusanim 4klipnim celjustima isto nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) ni na gusanim 4klipnim celjustima isto nema problema baš zato kaj nisu tak krute.. recimo billet manje pate od toga nego forged, opet zato jer je manje kruta klada nego kovani komad. LG-D855 on Tapatalk Edited January 5, 2017 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Ja sam polirao klipice i nasprejao ih silikon sprejem prije montaže i zvuka više nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 ja bi probao sa jacim sarafima bas zbog sirenja polutki i podmazao između mozda eliminira dio zvuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Meni je na alfi skripalo i pucketalo... rastavio ocistio klipice te promjenio sve gumice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Ja cu izludit sa cviljenjem... Opran auto,celjusti,rupice na diskovima.. Ma nista. Nedavno skinute,posmirglane plocice,i opet ista stvar. I to samo kada lagano stisnem kocnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 neznas ti sto je cviljenje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Uzasno zivcira pogotovo kad se vozim u guzvi. Da se zaletim 50km/h i kocim lagano cvilit ce cijelo vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 cudi me da neznas odgovor na to pitanje: "Because race car" :lol: mene ce sad isto cviljakanje cekat s carbotech XP10 plocicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 neznas ti sto je cviljenje :lol: +100000000000000000000000000000000000000 :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 ND4SPD jaoo tvoja mrcina bas cvili ko đubre...par puta te cuo u KA... ja se nadam da nebum imal cviljenje sa wilwoodicama,al kak veli kevin sve to moras prihvatit "Because race car" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Jebite se :lol: Nije mi to izgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 Jebite se :lol: Nije mi to izgovor Promjeni plocice, odnosno smjesu/proizvodaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 ND4SPD jaoo tvoja mrcina bas cvili ko đubre...par puta te cuo u KA... ja se nadam da nebum imal cviljenje sa wilwoodicama,al kak veli kevin sve to moras prihvatit "Because race car" :lol: Nebudes imao cviljenne, al ak se nije desavao creeking, vjerojatno bude nakon nekog vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 neznas ti sto je cviljenje :lol: kako je meni bbk na focusu cvilio boze dragi kad se sjetim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 ma to su sve cari takve igre deckovi najte se zamarati :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Pa to je standard... uzeo sam nove plocice i sve iasto diskovi buseni na autu.. A skripanje kocnica na to se ne obazirem,bitno da kljesta grizu i dobro koce,a to sta cvili bas me briga,ne vozim s-klasu pa da me to brine Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Ja cu izludit sa cviljenjem... Opran auto,celjusti,rupice na diskovima.. Ma nista. Nedavno skinute,posmirglane plocice,i opet ista stvar. I to samo kada lagano stisnem kocnicu. jbt da nisi snimio iznutra zabrijo bi da je traktor u pitanju :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now