Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ja to na radijatorima cujem svake zime na najjace :ph34r:

čujem i ja na ovima koje sam mijenjao, na starom gusanom niti jednog zvuka, potvrđuje teoriju o creakingu..

al ozbiljno, ovo pucketanje nije nikakav nedostatak, jednostavno je tako i dosta čeljusti, osobito novije proizvodnje "pati" od toga..

te zvukove mogu proizvodit i ostali dijeloi tipa disk, pločice, back plateovi, klipovi, pinovi, ali ovdje škripi baš čeljust ili klip.. nekima se malo smanji čišćenjem i novijim pločicama, ali se opet "vrati" zvuk..

LG-D855 on Tapatalk

Edited by killuminati
Posted
čujem i ja na ovima koje sam mijenjao, na starom gusanom niti jednog zvuka, potvrđuje teoriju o creakingu..

LG-D855 on Tapatalk

ni na gusanim 4klipnim celjustima isto nema problema

Posted (edited)
ni na gusanim 4klipnim celjustima isto nema problema

baš zato kaj nisu tak krute..

recimo billet manje pate od toga nego forged, opet zato jer je manje kruta klada nego kovani komad.

LG-D855 on Tapatalk

Edited by killuminati
Posted

Ja cu izludit sa cviljenjem...

Opran auto,celjusti,rupice na diskovima.. Ma nista. Nedavno skinute,posmirglane plocice,i opet ista stvar. I to samo kada lagano stisnem kocnicu.

Posted

cudi me da neznas odgovor na to pitanje: "Because race car" :lol:

mene ce sad isto cviljakanje cekat s carbotech XP10 plocicama :(

Posted
ND4SPD jaoo tvoja mrcina bas cvili ko đubre...par puta te cuo u KA... ja se nadam da nebum imal cviljenje sa wilwoodicama,al kak veli kevin sve to moras prihvatit "Because race car" :lol:

Nebudes imao cviljenne, al ak se nije desavao creeking, vjerojatno bude nakon nekog vremena

Posted

Pa to je standard... uzeo sam nove plocice i sve iasto diskovi buseni na autu..

A skripanje kocnica na to se ne obazirem,bitno da kljesta grizu i dobro koce,a to sta cvili bas me briga,ne vozim s-klasu pa da me to brine

Posted
Ja cu izludit sa cviljenjem...

Opran auto,celjusti,rupice na diskovima.. Ma nista. Nedavno skinute,posmirglane plocice,i opet ista stvar. I to samo kada lagano stisnem kocnicu.

jbt da nisi snimio iznutra zabrijo bi da je traktor u pitanju :notworthy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...