Strah Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Pozz! Smijem li još dići zadnji kraj, ili je ovo max? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 trebala bi na navoju biti oznaka (odnosno ko da fali jedna krug navoja, to bi trebala biti granica) ako je nema, ja bi ostavio ovako kako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 bas danas dizao jednog leona, jedno pola cm sam odvidao preko navoja, dalo bi ga se jedno cm odvidati da bude vani, ali mi se nije dalo riskirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 E pa to, ne znam ima li neko pravilo kada je rizično, koliko navoja treba ostati...ako ništa drugo, kontam da za tehnički može još 1 cm gore, naprijed isto tako da ovaj put uspijemo natjerat na kanal Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 a u najgorem slucaju ce otkinuti navoje ako previse odvidas, i pitanje kako amortizer radi na toj visini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Amortizer bi trebao raditi dobro valjda pošto su u pitanju Eibach pro street gewinde, nije neka kemija. Dosada nisam nikad imao gewinde pa nisam baš siguran koliko još smijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now