Jump to content

Recommended Posts

Posted
kak nema. ... jedno je 24 kaj oče a drugo kaj bude dobil za njega ....ma nači će se već nešto, nisam ja bez auta, samo sam pošto sam prodao xc90, u potrazi za drugim autom ....

Semper - gde pijača ?
Javi se kad si u Zg pa se nadjemo
Posted

ima malo km....ali je auto već prodan, sad sam zvao ...

to je cijena koju je tražio, a sad koliko je dobio nije tio reć .... tav Vaš je na prodaju ili ?

Posted

Semper za koliko se mogu nać one trice što si nedavno doveo jednu. Karavan ili limuzina da je 318 ili 320, obavezno automatik.

Do 150 tkm. Ne mora bit sve M ali ni da nije bas socijala.

Posted

Jok, taj je sad kod mene. A malo vise vrijedi, prekupac nudi 33 znaci da ima racunicu vec. Al ovaj prije lci nema ni taj motor ni mjenjac, a ni ne zove se x drive. To je tek od lci

Posted
Semper za koliko se mogu nać one trice što si nedavno doveo jednu. Karavan ili limuzina da je 318 ili 320, obavezno automatik.
Do 150 tkm. Ne mora bit sve M ali ni da nije bas socijala.
Oko 14k do rege
Posted
1 hour ago, BM0021 said:

Novi motor i mjenjac. Kozmeticke promjene manje bitne

Tvoje misljenje :D jel bi bilo bolje uzet e70 lci iz 2013, s puno opreme i relativno malo km (oko 60000 i 40d) ili f15 iz 2014 s preko 100kkm i 25/30d?

Posted

F15. Novi model je novi model, pogotovo ako je 30d i nije bas puno preko 100km, nebi uopce dvoumio. Ovaj 40d nije nesto bitno jaci od 30d ionako tak da tu nije neka prednost, sad jedino ako je ovaj bas nakrcan a f15 celav al sumnjam da je bas tako

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...