hrga Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Jucer pakiram ujutro stvari u auto i ono na pola gotov zatvorim gepek i zakljucam ga.Vratim se za 10-15 min .. otkljucam i brava otraga sam pjeva trrrrrrr trrrrr i neda se otvorit... Ima onaj prorez na plastici unutra ..gurnes kljuc povuces neznam vise lijevo il desno i otvoris iznutra. Medjutim...to je bilo u 10 ujutro. Navecer u pol 8 sjedam u auto..akumulator prazan. Sva sreca sused u apartmanu imao kablove..kresnula na zub i pici za Karlovac..sve po ps-u. Danas ujutro opet prazan akumulator.Na kablove na prvu upalila al danas mi svijetli lampica volana na tabli. Jel moguce da neispravna brava sve to radi..cucla struju??? Jel imao tko slicnu sitauaciju? Navodno su na vag-u te brave problematicne. Sam jbmm prosle godine pred more brava na volanu a ove na moru gepek...u pm HELP ? E da o Altei je rijec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Lampica od volana ce ti se ugasiti kada napravis par metara... al iskreno mislim da te aku zeza...u zadnjih 10dana krepavaju da to nije normalno od ovih vručinaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 5, 2017 Author Share Posted August 5, 2017 A nije iskljuceno...2 tjedna je bio na suncu na moru a vozio se mozda 3 puta...a brava zadnja je def otisla by by...navodno mi pase i sa golfa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Akumulator moguće krepava od vrućine, ali ta bravica je sigurno za zamjenu. To je na tim Seatima standardan problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 5, 2017 Author Share Posted August 5, 2017 Evohttps://cloud.tapatalk.com/s/5985a730714ed/20170804_104629.mp4Sent from my SM-A510F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Meni na Seat-u mijenjanje brava dođe pod redoviti servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 5, 2017 Author Share Posted August 5, 2017 (edited) Jel znas kolko dodje brava? I jel pase sa golfa V? I jel ju problem skinut? Edited August 5, 2017 by hrga Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Moj stari je nedavno na Touranu mijenjao i kosta nekih 450 kn original. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Standardan problem...ja svoju zamijenila nedavno, auto tupek sesvete 200kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 5, 2017 Author Share Posted August 5, 2017 brava se sastoji iz mehanickog i elektricnog dijela jel? meni je prosla brava dolje...a ne dio di je poklopac na znaku jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Da, ja bravu ko bravu (za kljuc) nemam. Prekidac je gore, ispod znaka, a donje strane brava i motoric, u kompletu Edit: evo link sa slikomhttp://www.njuskalo.hr/karoserija-limarija/brava-6y0-827-511g-oglas-20314227 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now