Rockatansky Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Zatvorili su poslovnicu u Makarskoj, da li propadaju ili što...? Nije da tržište od cca. 30-40000 ljudi ne može podnijeti Krešu, Tokića i Anet, a i dosta majstora je uzimalo djelove kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Ne propadaju, nego su propali Ciak auto sad uzima veliki dio kolaca. Sent from my LG-H818 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Kreso pokupio vrhnje a ostalo na bubanj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Kreso se najvise zajebo kad je pomislio da ce mu skladiste u karlovcu bit dobra opcija.... Nakon toga je sve krenulo nizbrdo.Sent from my LG-H818 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura1000 Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Navodno će imat samo prodaju preko interneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Ostaje Zg Biokovska, i mislim jos jedna poslovnica negdje van zg. To je info od frenda koji im vodi konkurenciju haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Yap, ostaje Karlovac...tak su mi rekli dečki na zatvaranju Štefanovečke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 8 hours ago, Jura1000 said: Navodno će imat samo prodaju preko interneta Sad ce im svaki meho ici na net i klikati stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Odlučili su se maknuti iz maloprodaje koju očito nisu uspjeli savladati kako treba. Ostaje veleprodaja. Nije ništa krenulo nizbrdo od otvaranja Karlovca, to im je veleprodajni centar / skladište. Koliko sam informiran, problem je u tome što se Krešo okružio ljudima koji možda i nisu na razini svojih pozicija i zahtjeva koje jedan takav sistem stavlja pred njih. Oni ne propadaju niti su propali, od svih tvrtki u tom biznisu mislim da čak imaju najzdraviju financijsku sliku u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Pricalo se vec dosta ranije da su u nekim financijskim problemima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Odlučili su se maknuti iz maloprodaje koju očito nisu uspjeli savladati kako treba. Ostaje veleprodaja. Nije ništa krenulo nizbrdo od otvaranja Karlovca, to im je veleprodajni centar / skladište. Koliko sam informiran, problem je u tome što se Krešo okružio ljudima koji možda i nisu na razini svojih pozicija i zahtjeva koje jedan takav sistem stavlja pred njih. Oni ne propadaju niti su propali, od svih tvrtki u tom biznisu mislim da čak imaju najzdraviju financijsku sliku u ovom trenutku.Ja mislim da krivo mislis Sent from my LG-H818 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Samo javite kada je rasprodaja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now