Lovrek Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 audi ima obicna sjedala? hm...koliko bi ispao onaj rabljeni iz DE kaj sam stavio? meni je ono vrh... Volvo XC60? gledao sam cjenik i R line D4A awd ispada nekih 418k kn ak sam dobro zapamtio... u odnosu na 396k kn kaj si rekao i eventualnu vrijednost kad ga budes prodavao, rastegnuo bi se za tih 2.7k € nekak...Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 uzeti stari model Volva a novi se vec kotrlja je po meni blesavo. I nema android auto/apple car play, bez toga ne bi uzimao novi auto. ujedno, passat mi izgleda bolje nego taj Audi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Da... izgleda sa se ukusi opet razlikuju. Meni passat isto bolje izgleda Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 1 hour ago, Tuco said: Audi A4 Allroad koji mi je prvi pick od početka..nisam ljubitelj bijele ali u usporedbi sa Passatom; Audi je svemirski brod..puno atraktivniji auto, položaj sjedenja odličan, armatura na dodir djeluje puno kvalitetnije i dizajnerski je puno bolje napravljeno od Passata koji je sav "ćoškast" i ima na dodir poprilično jeftine plastične pretince. Nadji negdje Passat sa Highline opremom i R-dizajn paketom, pa onda usporedi... I nemoj izbaciti iz usporedbe Skodu Superb i Mazdu 6 dok ne vidis/probas uzivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Ja ne bi ni sekunde dvojio nego bi uzeo taj a4. Pa daj ga samo pogledaj, a onda pogledaj pasata lubenicara - pa to su razliciti svjetovi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 350 000kn, manualac i loše opremljen Audi, iskreno meni je to previše novaca. Zasto ne uvezes malo rabljen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Moram pogledat, ali mislim da mi se nudio jedan s unutranjim s line, virtual cockpit, ali zbog manualca nisam dalje gledao... oko 4000kmGesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 1 hour ago, DarioB said: 350 000kn, manualac i loše opremljen Audi, iskreno meni je to previše novaca. Zasto ne uvezes malo rabljen? Zato jer tu dobijem 4 servisa gratis, prvu godinu kasko gratis, garanciju bez ograničenja km prve dvije godine Nakon dvije godine vratim ga i uzmem novi. 1 hour ago, GoranE46 said: Moram pogledat, ali mislim da mi se nudio jedan s unutranjim s line, virtual cockpit, ali zbog manualca nisam dalje gledao... oko 4000km Gesendet von iPhone mit Tapatalk Ajde vidi ak se sjetiš pa pošalji ako je aktualno. 1 hour ago, ND4SPD said: Nadji negdje Passat sa Highline opremom i R-dizajn paketom, pa onda usporedi... I nemoj izbaciti iz usporedbe Skodu Superb i Mazdu 6 dok ne vidis/probas uzivo Nemam baš puno vremena ali gledam..sutra idem vidit Mercedes C i Volvo..možda svratim do BMW-a ali nemam baš neka očekivanja tamo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 8 minutes ago, Tuco said: Nemam baš puno vremena ali gledam..sutra idem vidit Mercedes C i Volvo..možda svratim do BMW-a ali nemam baš neka očekivanja tamo.. A nista, onda se isprsis za novi XC60 i bok http://baotic.volvocars.hr/pricelist/download/570 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 29, 2017 Author Share Posted August 29, 2017 14 minutes ago, ND4SPD said: A nista, onda se isprsis za novi XC60 i bok http://baotic.volvocars.hr/pricelist/download/570 Ma je da..mogu i na Range Rovera bacit oko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 Mislim da i mercedes možeš preskočit, C nema all-terrain, tek E kojem je cijena u nebesima, a GLC ima začuđujuće mali gepek. Osnovna oprema nije vrijedna gledanja, dacia duster je premium u usporedbi s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 7 hours ago, darko_st said: Mislim da i mercedes možeš preskočit, C nema all-terrain, tek E kojem je cijena u nebesima, a GLC ima začuđujuće mali gepek. Osnovna oprema nije vrijedna gledanja, dacia duster je premium u usporedbi s tim. All terrain nije uvjet..meni se sviđa pa zato gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 GLC je dosta iznad tog budzeta a gepek mu je isti kao i kod ostalih u klasi. C klasa je iznutra ista kao GLC samo niza i jeftinijaPoslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Tuco, jesi gledao novog Mondea možda? MIslim jesi sjedio u njemu? Jer vidim komentare za unutrašnjost, a vidio sam u cjeniku da ima valjda 10 verzija unutrašnjosti pa me zanima da li je kod svih loša kvaliteta ili ovisi o paketu interijera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Ja sam sjedio u onom titanium ili kako se već zove najjače opremljen i to je i dalje bio kaos. Ne može se uopće uspoređivati sa švabama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Titanium oprema nema veze sa razinom interijera/siceva... on se odvojeno bira - barem koliko kužim iz cjenika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Cura moze bit sa sela, al auto mora bit iz nemačke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 1 hour ago, Risbo said: Tuco, jesi gledao novog Mondea možda? MIslim jesi sjedio u njemu? Jer vidim komentare za unutrašnjost, a vidio sam u cjeniku da ima valjda 10 verzija unutrašnjosti pa me zanima da li je kod svih loša kvaliteta ili ovisi o paketu interijera.... Nisam, imam u planu svratit u Grand auto pogledat kaj nude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 (edited) Baci oko na Mondeo vignale izvedbu. Mislim da ti je taman tu negdje u buđetu a ima i 4x4 izvedba. http://ford.hr/library/b5/dd/58/2d/b5dd582dfe96ffe5ed1d6d0a555948c1.pdf Edited August 30, 2017 by acmen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 12 hours ago, Tuco said: možda svratim do BMW-a ali nemam baš neka očekivanja tamo.. Za ovo što ti tražiš i nema nekog smisla da svraćaš u BMW. Eventualno novi X1, ako ti nije premali.. Izgleda jebeno a za 450k se da fino nakrcat opremom. Trojka se za te novce da fino nakrcati, ali karavan trojka i nije nešto plus dolazi novi model pa je kupovanje starog na odlasku malo bezveze (Kažem ja budala koja upravo naručuje trojku ) Od ovog što si gledao, A4 mi je najbolji daleko i bez premca, osim boje koja mu na ovaj allterain ne sjeda nikako. Izgleda mi ko dostavni auto s kojim neki Špiček ide na plac po povrće za restoran. Da je neki tamno sivi ili crni, vrh. But that's just my fifity cents. Imaš fini budžet, uživaj, obilazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 4 hours ago, Goertosing said: GLC je dosta iznad tog budzeta a gepek mu je isti kao i kod ostalih u klasi. C klasa je iznutra ista kao GLC samo niza i jeftinija Ja sam ostao začuđen kad sam otvorio gepek glc-a, ocekivao sam mnogo vise. Plitak je, a prostor ispod podnice nije koristan za stavit kofere. Overall djeluje sitno. Slika ne daje pravi dojam, vidjet ce kad ga pogleda uživo. https://goo.gl/images/MdAq9a Interijer je isti kao kod C. Ne znam kakav je ovjes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 4 hours ago, msporis said: Za ovo što ti tražiš i nema nekog smisla da svraćaš u BMW. Eventualno novi X1, ako ti nije premali.. Izgleda jebeno a za 450k se da fino nakrcat opremom. Trojka se za te novce da fino nakrcati, ali karavan trojka i nije nešto plus dolazi novi model pa je kupovanje starog na odlasku malo bezveze (Kažem ja budala koja upravo naručuje trojku ) Od ovog što si gledao, A4 mi je najbolji daleko i bez premca, osim boje koja mu na ovaj allterain ne sjeda nikako. Izgleda mi ko dostavni auto s kojim neki Špiček ide na plac po povrće za restoran. Da je neki tamno sivi ili crni, vrh. But that's just my fifity cents. Imaš fini budžet, uživaj, obilazi... Začudio bi se kolko bolje bijela izgleda od crne na allroadu.. Nego.. Išao sam gledat danas Volvo V60 Cross Country.. I sad sam u problemu..imam previše za i protiv kod autiju.. D3 150ks Automatic Prednji pogon (!?) Koža Navigacija Aktivni Xenon Grijanje siceva El. vozačevo sjedalo sa memorijom Senzor kiše Šiber Parking kamera Auto je izvana odličan, full mi se sviđa samo mi je dvobojna koža u unutrašnjosti malo bezveze ali su sicevi JAKO udobni..baš su kao foteljice. Volvo je jeftiniji od Audia oko 20.000kn 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Meni je odličan Volvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Volvo +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Rabljeni Audi ....Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now