Marina Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Trebam Bilstein B14 suspension kit za svoj Clio, jel ima netko na forumu tko dila s tim? Na K-tecu su 6000kn tako da ako je netko u tom cijenovnom rangu da ne čekam dok stigne iz UK-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 Zapravo moze brisanje topica, narucila sam iz UK-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 U recent pickup se ides pohvalit sta si kupila. Ne treba ti odvojeni topic za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 50 minutes ago, _DEX_ said: U recent pickup se ides pohvalit sta si kupila. Ne treba ti odvojeni topic za to LOL... ma hitno mi je bilo jer mi je puknuo prednji lijevi feder iz nekog faking razloga, pa sam mislila ak netko vidi prije nego narucim iz UK-a, ali nitko nije gledao... a kad vec mijenjam federe, sto ne bi stavila gewinde jer je to ionak bilo u planu, murphy me samo malo pozurio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 (edited) 8 minutes ago, Marina said: LOL... ma hitno mi je bilo jer mi je puknuo prednji lijevi feder iz nekog faking razloga, pa sam mislila ak netko vidi prije nego narucim iz UK-a, ali nitko nije gledao... a kad vec mijenjam federe, sto ne bi stavila gewinde jer je to ionak bilo u planu, murphy me samo malo pozurio Kak je tebi puknuo prednji lijevi feder? Pa ti si tak lagana da je lijeva strana laksa od desne! Mislim da jedina osoba za koju znam da je laksa od tebe moja zena. Ili klasicni zenski problem, nisi zaobisla sahtove ili rupe Edited October 12, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 Just now, _DEX_ said: Kak je tebi puknuo prednji lijevi feder? Pa ti si tak lagana da je lijeva strana laksa od desne! Mislim da jedina osoba za koju znam da je laksa od tebe moja zena. Haha to sam si i ja razmisljala, jos da je suvozacki ajde... pripisat cu to losem materijalu... al nije prva stvar od renaulta.. diskovi su mi se spigali nakon onak 15.000km.. ili ja jednostavno imam peh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 31 minutes ago, Marina said: Haha to sam si i ja razmisljala, jos da je suvozacki ajde... pripisat cu to losem materijalu... al nije prva stvar od renaulta.. diskovi su mi se spigali nakon onak 15.000km.. ili ja jednostavno imam peh... Sad ce ti @Xman objasnit da je to do smeca od Renaulta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 9 minutes ago, _DEX_ said: Sad ce ti @Xman objasnit da je to do smeca od Renaulta Haha nek proba Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Ili će ti Dex objasniti da se kod francuza ništa ne kvari, nije to švabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 (edited) 5 minutes ago, tigar_87 said: Ili će ti Dex objasniti da se kod francuza ništa ne kvari, nije to švabo Kao i inace, netko ne zna citati! Da se ne kvari nista vise od drugih, ne da se ne kvari uopce. Edited October 12, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 17 minutes ago, _DEX_ said: Sad ce ti @Xman objasnit da je to do smeca od Renaulta 7 minutes ago, Marina said: Haha nek proba baš to, kad bi se usudio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 13 minutes ago, _DEX_ said: Kao i inace, netko ne zna citati! Da se ne kvari nista vise od drugih, ne da se ne kvari uopce. Čitam ja jako dobro, još od kad sam mali bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 1 minute ago, tigar_87 said: Čitam ja jako dobro, još od kad sam mali bio aha, onda se samo pravis grbav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Mislim da jedina osoba za koju znam da je laksa od tebe moja zena. Ne bih rekla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 2 minutes ago, Nicol said: Ne bih rekla Ako imas manje od 45 kg onda ok. 48 je imala prije trudnoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 1 hour ago, _DEX_ said: Ako imas manje od 45 kg onda ok. 48 je imala prije trudnoce. Pa kak ce pored tebe imat i vise kad joj popijes sve zivce Cak i ja imam 52kg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Pa kak ce pored tebe imat i vise kad joj popijes sve zivce Cak i ja imam 52kg... Zato bi ja uz tebe uspio smrsavit jedno 30 kg! :D Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 29 minutes ago, _DEX_ said: Zato bi ja uz tebe uspio smrsavit jedno 30 kg! Sent from my LG-H850 using Tapatalk Sudeci po muzu, mackama i pesu, brijem da bi prije dobio 30kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Sudeci po muzu, mackama i pesu, brijem da bi prije dobio 30kg Za vrijeme zenine trudnoce sam dobio 10 kg. Ne hvala, nebi vise I mislim da je vrijeme da zatvore ovaj topic, a zajebanciju presele u Chat birtiju Sent from my LG-H850 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Samo ti offtopicari, u redu je zagnojit svaku temu na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Samo ti offtopicari, u redu je zagnojit svaku temu na forumu. Jbt gdje si sad ovo izvukao? Od tad sam se jos zdebljao kolko je vremena proslo I lijepo sam zamolio da se prebaci offtopic u chat birtiju kad sam zasrao? Barem.priznam, mora se to barem nekaj brojat Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Nadoknadjujem neprocitane teme svaki dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Nadoknadjujem neprocitane teme svaki dan. Onda eto, nadoknadi, pa premjesti u chat birtiju kako je zamoljeno. Lijepo molim jos jednom :*Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now