zizz Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 gdje ih se moze nabaviti jer ja trazim i po netu i kod nas i nigdje nemogu kupiti... u autoHR prodaju samo sa felgama nemogu se ovako kupiti, ima tko kakve veze gdje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 nemoguće da ti neće naručiti u dryden-u autohrvatska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 pitaj slovence Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 autohrvatska / dryden ne zele prodati ako ne kupim felge. bio tamo i pitao... i molio, i zicao da vide da nemaju nes na crno, jer radije bi platio nego tokario ak nemoram.... mirtl, to bi izbjegao ak je ikak moguce radije da nadem negdje na netu pa narucim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Mislim da netko s foruma radi u AH, pa možda i nije takvo stajalište tvrtke...šta ti se dogodi kad nakon 5 godina izgubiš/oštetiš prsten a felge si kupio kod njih? Ne kužim, zaista...srozali su se na niske grane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 ili kaj ak ih prodas s vwa na fiata... mos' se yeb... ne kuzim ni ja foru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Daj tokaru da ih napravi. Mene su sva 4 izašla 80 kuna od aluminija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 radio jednom i nije mi to to, ak se moze nabaviti, radije bi original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruu Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ja sam ih isto jučer zvao za alu prstene i lagano me odhebali iako sam prije par godina kod njih kupio paket šerafa uz koji su išli prsteni Ja tražim za AEZ i u Molydonu nisam dobio uz felge nego sam platio posebno 4 kom plastičnih za 44kn, i tvrde mi da uz AEZ ide plastični, a ja bi nekak radije alu... neznam nisam pametan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 imao ja plasticne na dezenticama i nikad problema s tima tak da nemas brige, to samo centrira,a tak i tak sarafi sve drze, a i kruta je plastika tak da nemas frke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 imao sam i ja problem s time, i nakraju su mi htjeli prodati ali nisu pasale na felge tako da sam ih tak i tak morao tokariti!! a i nekuzim zasto nije bilo to to? jedino ak si nekom dao radit kome je drejbang razmrdan i nezna radit na njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 na kraju ide u konus na mom autu gdje sjeda i nije bilo kak spada napravljeno, tak da radije kupim original nasao mozda nesto, vidjeti cemo popodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 hvala DaDo ovo je rijeseno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Pozdrav, trebao bih savjet kuda odvest flege da mi zdrea centralnu rupu na alu felgi od 19 cola tj da ju proširi za cca 2 mm ugrubo kako bi mi felga sjela na dobož BEZ adaptera, radi se o 19 col felgi sa x6 e71, a ja stavljam na x5 e70, prednje felge imaju centralnu istu rupu i one su ok, ali zadnje na x6 imaju užu rupu za cca 2 mm nego li je to slučaj na x5 pa mi ne paše bez adapera kojeg ne želim jer mi previše strši felga van jer x6 ima deblju sredinu ''nabu'' nego ima x5. Dakle, netko tko može na dvije alu felge mi proširiti centralnu rupu za 2 mm ?? Hvala. Odnosno, savjetuje me BM da složim čim tanji adapter a da ne diram felge. Koliko ''realno'' smije biti najtanji adapter ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 12mm moze bez problema tako sam imao na jednim felgamaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Bolje diraj felge i svaki tokar koji ima mogucnosti istokariti felgu bi to trebao moci dobro odraditi, preporuka Kireta. Tako sam ja na e39 stavio style95 sa e68 koje su 72.5 a e39 treba 74.1. Popis svih cb za bmw: http://www.bmwforums.info/bmw-wheels-forum/333-bmw-wheel-hub-diameter-sizes-hub-centre-bore-sizes-wheel-et-offset-wheel-bolt-sizes.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Moj bad zaboravio sam opće javiti, kako sam bio već lood jer jedni kažu felgu ne dirati ni pod razno, drugi stavi tanju distancu, otišao do Pezelja, (ima distance za bmw i šarafe) sa autom i felgom koju oču staviti, izmjerio što i kako bi trebalo biti i stavili distance 10 mm i to sam stavio na auto i sad je sve kako treba biti. Prednje felge su mi na distancama 15 mm jer su ''debljina'' srca prednjih felgi a i rupe isto kao i na x5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Jos operi boju sa zadnjih lampi i to je to Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Takve su bile lampe kad sam ga uzeo ne da mi se to dirat da se ne shebe nekaj, nek ostane ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 On 5/14/2018 at 9:49 AM, GoranE46 said: Jos operi boju sa zadnjih lampi i to je to Sent from my iPhone using Tapatalk sad operi, meni daj pofarbaj, odluči se Gorane Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 sad operi, meni daj pofarbaj, odluči se Gorane To ti samo govori da se posvetim svakom slucaju i ne dajem genericke savjete Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Ovo je Jensrud malo zaje, ja bi isto to oprao hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now