Jump to content

Toora centralni prstenovi


zizz

Recommended Posts

autohrvatska / dryden ne zele prodati ako ne kupim felge. bio tamo i pitao... i molio, i zicao da vide da nemaju nes na crno, jer radije bi platio nego tokario ak nemoram....

 

mirtl, to bi izbjegao ak je ikak moguce :D radije da nadem negdje na netu pa narucim :D

Link to comment
Share on other sites

Mislim da netko s foruma radi u AH, pa možda i nije takvo stajalište tvrtke...šta ti se dogodi kad nakon 5 godina izgubiš/oštetiš prsten a felge si kupio kod njih? Ne kužim, zaista...srozali su se na niske grane.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam ih isto jučer zvao za alu prstene i lagano me odhebali iako sam prije par godina kod njih kupio paket šerafa uz koji su išli prsteni

 

Ja tražim za AEZ i u Molydonu nisam dobio uz felge nego sam platio posebno 4 kom plastičnih za 44kn, i tvrde mi da uz AEZ ide plastični, a ja bi nekak radije alu...

 

neznam nisam pametan...

Link to comment
Share on other sites

imao sam i ja problem s time, i nakraju su mi htjeli prodati ali nisu pasale na felge tako da sam ih tak i tak morao tokariti!!

a i nekuzim zasto nije bilo to to? jedino ak si nekom dao radit kome je drejbang razmrdan i nezna radit na njega :)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Pozdrav,   trebao bih savjet kuda odvest flege da mi zdrea centralnu rupu na alu felgi od 19 cola tj da ju proširi za cca 2 mm ugrubo kako bi mi felga sjela na dobož BEZ adaptera, radi se o 19 col felgi sa x6 e71, a ja stavljam na x5 e70, prednje felge imaju centralnu istu rupu i one su ok, ali zadnje na x6 imaju užu rupu za cca 2 mm nego li je to slučaj na x5 pa mi ne paše bez adapera kojeg ne želim jer mi previše strši felga van jer x6 ima deblju sredinu ''nabu'' nego ima x5.  Dakle, netko tko može na dvije alu felge mi proširiti centralnu rupu za 2 mm ??  Hvala.

Odnosno, savjetuje me BM da složim čim tanji adapter a da ne diram felge. Koliko ''realno'' smije biti najtanji adapter ??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Moj bad zaboravio sam opće javiti, kako sam bio već lood jer jedni kažu felgu ne dirati ni pod razno, drugi stavi tanju distancu, otišao do Pezelja, (ima distance za bmw i šarafe) sa autom i felgom koju oču staviti, izmjerio što i kako bi trebalo biti i stavili distance 10 mm i to sam stavio na auto i sad je sve kako treba biti. Prednje felge su mi na distancama 15 mm jer su ''debljina'' srca prednjih felgi a i rupe isto kao i na x5.

 

16a9qp2.jpg

 

1415dlc.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...