_DEX_ Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Jabolka, ja imam Boschove silikonske 100 puta bolji od serijskih. Cijena oko 200tinjak kuna par. Kostaju 25X kn... Tebe su kostale 200 kn... :naughty: I tocan model su Bosch Aero Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Kostaju 25X kn... Tebe su kostale 200 kn... :naughty: I tocan model su Bosch Aero Koštat će i mene 200, Verka će napraviti palačinke! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Koštat će i mene 200, Verka će napraviti palačinke! :lol: Nema to veze sa njom... Ja sam joj nabavio... Javi se meni pa ces i ti dobit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Bla, bla, bla, evo, javljam ti se. Poslala sam mu poruku, sutra će mi javiti cijenu, pa urigiraj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Bosch aero imam na civicu i žalim dan kada sam dao tih 200-njak kn za to smeće. Od onda na obe corolle odem u molydon ili sl ducan i kupim samo gumice za 20kn zamjenim ih za 5min i traju god dana bez greške. Edited May 6, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Bosch aero imam na civicu i žalim dan kada sam dao tih 200-njak kn za to smeće. Od onda na obe corolle odem u molydon ili sl ducan i kupim samo gumice za 20kn zamjenim ih za 5min i traju god dana bez greške. Zbilja ne znam u cemu je stvar... Na C2 rade savrseno cijelu jesen, zimu i nikakvih problema do sad... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 svi skupi brisači su za budale niti ima materijala koji vrijedi približno toliko, niti ih je muka napraviti a cijena u PM. Molydon ili sl firma koja ima gumice za brisače (i ovi iz interšpara su dobri) 20kn dodju 5 minuta posla i rade svoj posao odlično god dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 svi skupi brisači su za budaleniti ima materijala koji vrijedi približno toliko, niti ih je muka napraviti a cijena u PM. Molydon ili sl firma koja ima gumice za brisače (i ovi iz interšpara su dobri) 20kn dodju 5 minuta posla i rade svoj posao odlično god dana. Ima istine, ali opet, slična stvar je i s gumama na autu, sve imaju istu svrhu ali ima nekakvih razlika... al slažem se, u zadnje vrijeme kupujem jeftinije brisače i OK su mi, brišu uredno i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 koja baba ovaj Dex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 koja baba ovaj Dex... Zbog cega? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 daj vas dvoje svoje ljubavne probleme rjesavajte van foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sanitarium Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 LUCAS Clear Vision.. 50ak kn/kom zasad jako zadovoljan, inače engleska marka brisača a nisu skupi.. ima ih u mercatoneu u stupniku http://www.lucaselectrical.co.uk/blades.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) daj vas dvoje svoje ljubavne probleme rjesavajte van foruma kakvih ti problema imaš? ontopic smo,ne mješaj se.:blink: Edited May 6, 2010 by vr6girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Jel ima Valeo za kupiti u nekom centru (bauhaus, interspar...)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Meni je Rene sredio zadnji brisač od Valea, pa ak ti nije hića, javi se njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ma problem je kaj bi ih trebao baš danas al ak nema kupit ću nešto najjeftinije pa sljedeći tjedan kod Renea Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 meni je valeo aerotwin cvilil od prvog dana a bosch aerotwin ne imam ga godinu dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 meni je valeo aerotwin cvilil od prvog dana a bosch aerotwin ne imam ga godinu dana Valeo je X-trm, a Bosch Aerotwin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 ma isti drek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 ma isti drek Istina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 uzeo bosch aerotwin valjda bu ok Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorB Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 NWB su zakon, nikad ne cvile, savršeno brišu Imao sam ih i sad imam na svakom svom autu i nikad me nisu razočarale, a kaj je najbolje traju strašno dugo,a komad 50-60 kuna, na Celici STi sam ih imao 3 godine i tak prodao auto Sve ove fore aero ovo ono, strujanje zraka, potisak na metlicu kod visokih brzina, bla, bla, bla, porez na naivce i čisti marketing............pa ne vozim se svaki dan prek dve glave a i ako se vozim tolko onda to nije po kiši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 kaj god da uzmes novo, vjerujem da ce bit ok.. imao sam slicnu situaciju gdje sam morao uzet nove odmah, otisao u tokic rekao daj mi najjeftinije sto imas.. evo dobri su i dalje.. brand ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ja san isprova sve marke i jedino sa championom sam zadovoljan dugoročno,ovo ostalo sve ode u k...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncheee Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Evo već skoro godinu dana imam neke Kclassic iz kauflanda :lol: obje su koštale oko 25 kuna i brišu ko prvi dan i ne cvile :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now