Jump to content

Metlice brisača(najbolje)?

Sonic

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Bosch aero imam na civicu i žalim dan kada sam dao tih 200-njak kn za to smeće.

Od onda na obe corolle odem u molydon ili sl ducan i kupim samo gumice za 20kn zamjenim ih za 5min i traju god dana bez greške.

Edited by charger

Bosch aero imam na civicu i žalim dan kada sam dao tih 200-njak kn za to smeće.

Od onda na obe corolle odem u molydon ili sl ducan i kupim samo gumice za 20kn zamjenim ih za 5min i traju god dana bez greške.

Zbilja ne znam u cemu je stvar... Na C2 rade savrseno cijelu jesen, zimu i nikakvih problema do sad... :blink:

svi skupi brisači su za budale

niti ima materijala koji vrijedi približno toliko, niti ih je muka napraviti a cijena u PM.

Molydon ili sl firma koja ima gumice za brisače (i ovi iz interšpara su dobri) 20kn dodju 5 minuta posla i rade svoj posao odlično god dana.

svi skupi brisači su za budale

niti ima materijala koji vrijedi približno toliko, niti ih je muka napraviti a cijena u PM.

Molydon ili sl firma koja ima gumice za brisače (i ovi iz interšpara su dobri) 20kn dodju 5 minuta posla i rade svoj posao odlično god dana.

Ima istine, ali opet, slična stvar je i s gumama na autu, sve imaju istu svrhu ali ima nekakvih razlika...

al slažem se, u zadnje vrijeme kupujem jeftinije brisače i OK su mi, brišu uredno i to je to...

• 1 year later...

NWB su zakon, nikad ne cvile, savršeno brišu

Imao sam ih i sad imam na svakom svom autu i nikad me nisu razočarale, a kaj je najbolje traju strašno dugo,a komad 50-60 kuna, na Celici STi sam ih imao 3 godine i tak prodao auto :D

Sve ove fore aero ovo ono, strujanje zraka, potisak na metlicu kod visokih brzina, bla, bla, bla, porez na naivce i čisti marketing............pa ne vozim se svaki dan prek dve glave a i ako se vozim tolko onda to nije po kiši.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...