Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jabolka, ja imam Boschove silikonske :) 100 puta bolji od serijskih. :) Cijena oko 200tinjak kuna par.

417A.jpg

Kostaju 25X kn... Tebe su kostale 200 kn... :naughty:

I tocan model su Bosch Aero

• Replies 88
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Koštat će i mene 200, Verka će napraviti palačinke! :P:lol:

Nema to veze sa njom... Ja sam joj nabavio... Javi se meni pa ces i ti dobit... ;)

Posted (edited)

Bosch aero imam na civicu i žalim dan kada sam dao tih 200-njak kn za to smeće.

Od onda na obe corolle odem u molydon ili sl ducan i kupim samo gumice za 20kn zamjenim ih za 5min i traju god dana bez greške.

Edited by charger
Posted
Bosch aero imam na civicu i žalim dan kada sam dao tih 200-njak kn za to smeće.

Od onda na obe corolle odem u molydon ili sl ducan i kupim samo gumice za 20kn zamjenim ih za 5min i traju god dana bez greške.

Zbilja ne znam u cemu je stvar... Na C2 rade savrseno cijelu jesen, zimu i nikakvih problema do sad... :blink:

Posted

svi skupi brisači su za budale

niti ima materijala koji vrijedi približno toliko, niti ih je muka napraviti a cijena u PM.

Molydon ili sl firma koja ima gumice za brisače (i ovi iz interšpara su dobri) 20kn dodju 5 minuta posla i rade svoj posao odlično god dana.

Posted
svi skupi brisači su za budale

niti ima materijala koji vrijedi približno toliko, niti ih je muka napraviti a cijena u PM.

Molydon ili sl firma koja ima gumice za brisače (i ovi iz interšpara su dobri) 20kn dodju 5 minuta posla i rade svoj posao odlično god dana.

Ima istine, ali opet, slična stvar je i s gumama na autu, sve imaju istu svrhu ali ima nekakvih razlika...

al slažem se, u zadnje vrijeme kupujem jeftinije brisače i OK su mi, brišu uredno i to je to...

Posted (edited)
daj vas dvoje svoje ljubavne probleme rjesavajte van foruma :P

kakvih ti problema imaš? ontopic smo,ne mješaj se.:blink:

Edited by vr6girl
  • 1 year later...
Posted

NWB su zakon, nikad ne cvile, savršeno brišu

Imao sam ih i sad imam na svakom svom autu i nikad me nisu razočarale, a kaj je najbolje traju strašno dugo,a komad 50-60 kuna, na Celici STi sam ih imao 3 godine i tak prodao auto :D

Sve ove fore aero ovo ono, strujanje zraka, potisak na metlicu kod visokih brzina, bla, bla, bla, porez na naivce i čisti marketing............pa ne vozim se svaki dan prek dve glave a i ako se vozim tolko onda to nije po kiši.

Posted

kaj god da uzmes novo, vjerujem da ce bit ok..

imao sam slicnu situaciju gdje sam morao uzet nove odmah, otisao u tokic rekao daj mi najjeftinije sto imas.. evo dobri su i dalje.. brand ne znam

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...