riceburner Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 ima li netko na forumu navedenu fabiu i da je menjal prednje zvucnike? jako malo toga ima po netu, al nesto sam naisao da su zvucnici ucvrceni pop nitnama? pa me zanima jel to stvarno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Zadnjih 20 godina su u VAG koncernu pricvrsceni pop nitnama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 I na francuzima. Racunaj da su pop nitne. Kad ih izbusis, kasnije idu normalno sarafi. Nista novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerba Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 sve fabie koje sam radio su imale nitne, mislim da ces trebat i adaptere jer su cudne dimenzije Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 24, 2017 Author Share Posted November 24, 2017 moji francuzi do sada nisu imali pop nitne dalje, ima netko neki izvor service manuala ili nekaj kak da razvalim oblogu vrata da dodem do tih zvucnika? jubito nisam nasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 (edited) da, popnitne... razbusis borerom i stavis opet potnitnu (4 kom)... jedino ti neznam kakvi zvucnici idu za fabiju dvojku... u jedinici su bili posebni, sa adapterom a "razvaljivanje"? Evo ga tu ,ravno 5 sec mi trebalo za naci ga Evo jos jednoga.... mozda malo preglednijeg Edited November 24, 2017 by Bushido Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 24, 2017 Author Share Posted November 24, 2017 a ja sam pisal u trazilicu fabia 5j i godinu proizvodnje, pa nisam nis nasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now