gmajna Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Imam problem sa g6 r20 Ne pali turbinu uopce. Imao netko slican problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 n249 ventil / moguci gubitak vakums blow off - krepo / osto zatvoren / ne radi tlak ili jednostavno neko crijevo vuce falš zrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted December 24, 2017 Author Share Posted December 24, 2017 N249 i blow off sam zamjenio (doduse od tiguana, trebao bi biti isti kurac)Crijeva sam pregledao i ne primjetim nista... vec se tjedan dana zajebavam s tim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Nista, smece, za cios odmah, prodaj meni najbolje, dam 12 veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 n249 ili blow je sa tigija ? ubiti zazvoni mi da ne tipkamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted December 24, 2017 Author Share Posted December 24, 2017 I jedno i drugo... sada bas gledam da ovaj sa tiguana odgovara ali da nije to to. Mora da je do toga (blow off)I tu malo slini cudno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted December 24, 2017 Author Share Posted December 24, 2017 Nista, smece, za cios odmah, prodaj meni najbolje, dam 12 veceras. Dobijes ga za 9 ali si sam rijesi carinu i dovoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 (edited) 1 hour ago, gmajna said: I jedno i drugo... sada bas gledam da ovaj sa tiguana odgovara ali da nije to to. Mora da je do toga (blow off) I tu malo slini cudno... To je hladjenje turbine. Ako nije nekakav cudan antifriz, onda ulje ide u sistem hladjenja i stvara emulziju. Pogledaj ekspanzionu posudu da li je masna na gornjem dijelu. Edited December 24, 2017 by KIMI_1.8T 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Dakle rashladna tekucina se meša s uljem... tzv. majoneza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Promjenio kako dario rekao i stavio drugi turbo i to je toOvaj je imao i pukotinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 da ne otvaram novi topic, a mozda je vec negdje pisano, ali ne vidim. imam neku priliku uzeti povoljno 2010 A4 2.0T, no navodno trosi puno ulja, pa je zena kupila novog A4... ima nekih 120-130k km.... super ocuvan to mi od mehanicarevog brata zene auto on ga inace odrzavao... sto uzrokuje tu potrosnju ulja veliku, citam pun net tog problema. Jel postoji neki fix, sto je potrebno odraditi da se to rijesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Prvo reci koliko je to "puno". Vrstom ulja mozes malo utjecat na to al ako ga pije, nemas tu kaj napravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 litru na 800km puno, tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 18 minutes ago, Gabre said: litru na 800km puno, tako nesto Šta ti je to, 1l ulja na 100l benzina u Kanadi Ima ih koji troše tako puno, imao kolega u CH, mislim čak da su motora mijenjali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) 7 minutes ago, Vlado206 said: Šta ti je to, 1l ulja na 100l benzina u Kanadi Ima ih koji troše tako puno, imao kolega u CH, mislim čak da su motora mijenjali. citam pun net problema s njima... no dobio bih ga za nekih 5k dolara.... a ako je sve ostalo u dobrom stanju (a trebalo bi biti) mozda bi se isplatilo pa ga raskupusat... to mi je mehanicar danas rekao kad sam bio kod njega.. reko, ok, uzet cu ga ali ga moras popraviti neki su rijesili sa promjenom pcv ventila... nekima su mijenjali klipove i karike.... a nekima ni to nije pomoglo.... navodno je cijela serija bila sa krivimkarikama i to je sjebalo sve.... 7 minutes ago, Vlado206 said: Šta ti je to, 1l ulja na 100l benzina u Kanadi Ima ih koji troše tako puno, imao kolega u CH, mislim čak da su motora mijenjali. a sad nesto citam da je audi popusio tuzbu....vrag zna jel bi se dalo sto izvuc iz toga https://www.wheels.ca/car-reviews/buying-used-2009-16-audi-a4/ morat cu jos malo kopat, ne stignem sad s posla https://www.audiforum.ca/general-audi-discussion-44/audi-canada-class-action-suit-please-contact-me-72681/ Edited January 3, 2018 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Uh puno je litra na 800km... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 sigurno da je, to na svaki tank, litru ulja trpas sto je blesavo. Pricao veceras sa tom zenom, ispalo da je jos uz to i rebuilt title, tj, bila proglasena totalka jer je bio udaren kad je bio skroz novi. tako da sam se zahvalio i rekao sretno, ja se povlacim. A i sto sam vise citao, to sam vise zakljucio da A4 2.0T izmedju 2009-2012 su tesko smece motori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 ako se mehanicaru ne isplati popravak onda se ne isplati niti tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Istog sam mišljenja. Jednostavno su te serije loše. Net je PUN s tim problemom. A što je smiješno da starija serija,odnosno B7 Audi A4 nema taj problem uopće. Samo onaj Cam followet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Neznam kakav je taj primjerak i koliko tocno ulja trosi ali da imaju problema s potrosnjom ulja imaju sigurno. Bivsi vlasnik mog auta je u Zubaku mijenjao klipove i jos neke pizdarije bas zbog tog problema. Zato sad ja nemam taj problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now