Jump to content

Formula 1 2018

Gabre

Recommended Posts

Ja pratio na F1TV, opet je malo kenjuckao, u prvih 10 krugova mi je 3x puknuo prijenos... Ali nakon toga je radilo savrešno, i to HD rezolucija, uz SKY F1 komentatore. 

Tako da se popravlja, i s vremenom bi to trebalo savršeno raditi. :)

I da, najdosadnija utrka u zadnjih 20+ godina što pratim F1

16 hours ago, msporis said:

Ja sam i gledao na telki, screen mirroring sa laptopa, radi odlično (kad prijenos radi jel :)

da da, tak sam i ja gledao snimku, ali ako se drito sa telke prijavis na stranici - slika je kriminal. nisam bas skuzio zakaj, al dobro

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

uglanvom, sezona je prosla, ferarri debakl u drugom dijelu sezone, Kimi ugrabio pobjedu nakon 5-6 godina, vettel dobio slom zivaca i radio nenormalno gresaka, Hamilton na drugu stranu, bez ijedne greskice, doktorski precizno i po potrebi kad je trebalo stisne, kad je mogao lagano, lagano, nije ulazio u nikakve okrsaje, zna da ima bolid gdje u iduci krug dva ce vratiti mjesto....  

mclaren totalno rasulo, gore nego s hondom... Alonso se povukao (izgleda privremeno iz F1 da se vise ne bruka u tom krampu od bolida)

red bull rasulo po pitanju DNF-ova, Riciardo 8 a Max 4...  

bottas ove sezone totalno fasovao u performansama...  mislim zavrsiti 5i u seozni gdje vozis najbolji bolid na stazi treba znati.

tko je pratio sezonu uopce ovdje od forumasa? 

Edited by Gabre

Jebeš ti sezonu, jeste vidli kako se Kimi urokao na FIA gali? :lol:

Definitivno highlight sezone... 

I dve nove poštapalice;

a) Čim je neka nepravilnost na stazi - Penalty for Vettel

b) Čim je neki sudar - Ericsson's fault 

:lol:

Edited by msporis
  • Like 2

zapravo je sezona bila pristojna, do trenutka kada se ferrari nije totalno pogubio, sto pogreskama tima u taktikama, sto pogreskama vetela. U drugom dijelu sezone je kimi ubrao vise bodova nego vetel, onda je sve jasno.

mercedes kao tim je jednostavno predominantan (ne konkretno bolid) vec kao paket su nedostizni.

Kada treba, botas blokira, kada treba pustit gas puste, kada treba roknut 50ks vise u kvalama, imaju ih u mapi no. 54line25 etc...

i imaju vrhunskog takticara za volanom koji greske NE radi.

dogodine bi trebalo biti jos bolje, dosta novih faca, izmijesali se vozaci, bit ce zanimljivo... nadam se da ce se renault probuditi i izvuci neke performanse...

A mene pak brine da ce to sve skupa sjebati Ferrari. 

Jer u Mercu imaš zvijezdu i otvoreno, potpuno podređenog vodonošu.

U Ferrariju ćeš pak imat dvoje koje će se borit do zadnje kapi krvi. 

A povijest nas uči kako u tim situacijama stvari završe... 

Pa bar je Ferrari doktorirao "vodonoša taktiku". Ne moramo ih mi učiti.

IMHO stvar je u tome da svog vodonosu moras na neki nacin zasluzuti. Pa tako je, nedvojbeno i bez obzira na Ferrarijevu politiku, Deda bio dosta brzi i od Irvinea i Barrichella i Masse. No tad je Ferrari planski i kupovao vozace za koje je znao da nece biti al pari Dedi.

S druge strane Merc je zaista  u trenutku Rosbergovog naglog umirovljenja kupio najbolje sto se moglo kupiti, i jos masno platio otkup ugovora, a mogao je uzeti kog vozaca iz svoje skole za đabe. Bottasu su svi predviđali da je materijal za prvaka.

Al kad ti odvozis dobro kvali, dođeš na vaganje, i onda vidis da je drugi vozac s istim bolidom OPET bio brzi 3-5 desetinki, to sigurno opako lose djeluje na psihu i postajes jos sporiji. 

Hamilton je svojim briljantnim voznjama potpuno "unistio" Bottasa. Ako to Vettel ucini Leclercu, imat ce svog vodonosu. 

Ako ne uspije, onda mu tu niti jedna politika ne bude previse od pomoci. 

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...