msporis Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Ja pratio na F1TV, opet je malo kenjuckao, u prvih 10 krugova mi je 3x puknuo prijenos... Ali nakon toga je radilo savrešno, i to HD rezolucija, uz SKY F1 komentatore. Tako da se popravlja, i s vremenom bi to trebalo savršeno raditi. I da, najdosadnija utrka u zadnjih 20+ godina što pratim F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 bas sam to htio pitat, ja sam gledao snimku, sve ok, ali cekam da naprave android app pa da mogu normalo na telki gledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted May 28, 2018 Share Posted May 28, 2018 Ja sam i gledao na telki, screen mirroring sa laptopa, radi odlično (kad prijenos radi jel ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 28, 2018 Author Share Posted May 28, 2018 Jel moš birati kamere i to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 16 hours ago, msporis said: Ja sam i gledao na telki, screen mirroring sa laptopa, radi odlično (kad prijenos radi jel ) da da, tak sam i ja gledao snimku, ali ako se drito sa telke prijavis na stranici - slika je kriminal. nisam bas skuzio zakaj, al dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Dobra trka danas eo kisa okrenula svePoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 https://gol.dnevnik.hr/clanak/automoto/vn-belgije-ubrzala-odluku-od-iduce-sezone-promjena-na-bolidima-formule-1---528561.html VN Belgije ubrzala odluku: Od iduće sezone promjena na bolidima Formule 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 A dobro je i ovaj novi halo štitnik došao. Dobro ga je alonso nagnječio, vidilo se na slikama poslije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 (edited) uglanvom, sezona je prosla, ferarri debakl u drugom dijelu sezone, Kimi ugrabio pobjedu nakon 5-6 godina, vettel dobio slom zivaca i radio nenormalno gresaka, Hamilton na drugu stranu, bez ijedne greskice, doktorski precizno i po potrebi kad je trebalo stisne, kad je mogao lagano, lagano, nije ulazio u nikakve okrsaje, zna da ima bolid gdje u iduci krug dva ce vratiti mjesto.... mclaren totalno rasulo, gore nego s hondom... Alonso se povukao (izgleda privremeno iz F1 da se vise ne bruka u tom krampu od bolida) red bull rasulo po pitanju DNF-ova, Riciardo 8 a Max 4... bottas ove sezone totalno fasovao u performansama... mislim zavrsiti 5i u seozni gdje vozis najbolji bolid na stazi treba znati. tko je pratio sezonu uopce ovdje od forumasa? Edited December 12, 2018 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 (edited) Jebeš ti sezonu, jeste vidli kako se Kimi urokao na FIA gali? Definitivno highlight sezone... I dve nove poštapalice; a) Čim je neka nepravilnost na stazi - Penalty for Vettel b) Čim je neki sudar - Ericsson's fault Edited December 12, 2018 by msporis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 38 minutes ago, msporis said: Jebeš ti sezonu, jeste vidli kako se Kimi urokao na FIA gali? car bio i ostao, najjaci lik u zadnjih 20 godina u F1 bez rasprave Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Hahahah ovo nisam vidio dosad... Najjači je lik.. Trči pijan za ženom koja je nadrkana jer je pijan... I onda ju izignorira i ode pozdravit ekipu... Eto zakaj ga svi vole, svi se možemo poistovjetiti sa njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Uglavnom dosadna sezona.. Bio na Red Bull Ringu gledao VN Austrije, i feeling kad 20000 ljudi poludi od sreće jer je Hamiltonu krepao bolid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 zapravo je sezona bila pristojna, do trenutka kada se ferrari nije totalno pogubio, sto pogreskama tima u taktikama, sto pogreskama vetela. U drugom dijelu sezone je kimi ubrao vise bodova nego vetel, onda je sve jasno. mercedes kao tim je jednostavno predominantan (ne konkretno bolid) vec kao paket su nedostizni. Kada treba, botas blokira, kada treba pustit gas puste, kada treba roknut 50ks vise u kvalama, imaju ih u mapi no. 54line25 etc... i imaju vrhunskog takticara za volanom koji greske NE radi. dogodine bi trebalo biti jos bolje, dosta novih faca, izmijesali se vozaci, bit ce zanimljivo... nadam se da ce se renault probuditi i izvuci neke performanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Brijem da bi im Leclerc svima mogao hebati majku ako Ferrari napravi dobar bolid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 ja imam dobar osjecaj da ce taj mali jako ali jako sjebati vetela dogodine, morat ce se opasno oznojiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 A mene pak brine da ce to sve skupa sjebati Ferrari. Jer u Mercu imaš zvijezdu i otvoreno, potpuno podređenog vodonošu. U Ferrariju ćeš pak imat dvoje koje će se borit do zadnje kapi krvi. A povijest nas uči kako u tim situacijama stvari završe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Pa bar je Ferrari doktorirao "vodonoša taktiku". Ne moramo ih mi učiti. IMHO stvar je u tome da svog vodonosu moras na neki nacin zasluzuti. Pa tako je, nedvojbeno i bez obzira na Ferrarijevu politiku, Deda bio dosta brzi i od Irvinea i Barrichella i Masse. No tad je Ferrari planski i kupovao vozace za koje je znao da nece biti al pari Dedi. S druge strane Merc je zaista u trenutku Rosbergovog naglog umirovljenja kupio najbolje sto se moglo kupiti, i jos masno platio otkup ugovora, a mogao je uzeti kog vozaca iz svoje skole za đabe. Bottasu su svi predviđali da je materijal za prvaka. Al kad ti odvozis dobro kvali, dođeš na vaganje, i onda vidis da je drugi vozac s istim bolidom OPET bio brzi 3-5 desetinki, to sigurno opako lose djeluje na psihu i postajes jos sporiji. Hamilton je svojim briljantnim voznjama potpuno "unistio" Bottasa. Ako to Vettel ucini Leclercu, imat ce svog vodonosu. Ako ne uspije, onda mu tu niti jedna politika ne bude previse od pomoci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now