Unknown Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 da li tko ima navedenu gume falken azenis fk510. vidim da je relativno novi model pa me zanimaju vasa iskustva uz nju razmisljam jos o modelu Hankok ventus s1 evo 2 ili V12evo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 (edited) Ja sam na teskom vozilu imao Hankook V12evo1 (3 sezone su odradile) i bila je odlicna. Rene ti je imao evo2, pa ti moze bolje za te rec. Od Falkena sam nedavno imao ZIEX ZE-914 XL (195/45R16) i isto mi je bila dora guma. Na mokrom sam ocekivao bolje, ali je bila na vozilu od 950 kg. Vidim da su dosta slicne sare na tim modelima. Kad bi birao između Falkena i Hankooka odabrao bi Hankook. Edited March 7, 2018 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 imao sam ja evo2 i guma je ok tak da znam kakva je ona i zato je u odabiru za dalje. falken mi je cijenom povoljniji nego hankook a ne znam dal je hankook toliko bolji da vrijedi dat malo vise apra Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Ja na Cliu imam Falken Ziex 914 i ne mogu vjerovati koliko je dobra guma za malo love... baš me zanima sad na proljeće jel što izgubila...meni je i na mokrom super...dimenzija 195/50/16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 imao sam i ziex 914 ali nisu isti rang gume koliko sam skuzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 je li imao tko iskustva KUMHO PS91 ? uz hankook v12ev2 i ovaj falken to mi je izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Ja sam na teskom vozilu imao Hankook V12evo1 (3 sezone su odradile) i bila je odlicna. Rene ti je imao evo2, pa ti moze bolje za te rec. Od Falkena sam nedavno imao ZIEX ZE-914 XL (195/45R16) i isto mi je bila dora guma. Na mokrom sam ocekivao bolje, ali je bila na vozilu od 950 kg. Vidim da su dosta slicne sare na tim modelima. Kad bi birao između Falkena i Hankooka odabrao bi Hankook.Ma,reci Falken hebote...Chema je ionako židov (Hankook je cca 100kn skuplji), ja bih i ove god. Svi sretni i zadovoljni. On 3/7/2018 at 10:53 AM, maredo said: Ja na Cliu imam Falken Ziex 914 i ne mogu vjerovati koliko je dobra guma za malo love... baš me zanima sad na proljeće jel što izgubila...meni je i na mokrom super...dimenzija 195/50/16 Eto, Maredo has spoken - može lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now