Mario_S3 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 (edited) U 95% slučajeva je D1S žarulja jer na sebi ima ignitor koji s vremenom krepa, što od paljenja auta dok se sama žarulja pali, što od prekomjernog paljenja i gašenja žarulja. U onih 5% slučajeva je balast ili preslabi akumulator koji ne može dati dovoljno struje balastu da zapali plin. Uglavnom Stile, imam ja i balast pa kad se već skida far, ako je balast u pitanju, možemo i njega zamijeniti. Akumulatore ne držim ? Edited March 1, 2019 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Hoćeš reći da je moguće da je žarulja samo?Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći TapatalkKako su moji farovi rađeni kod Jensa - poslao sam mu video na whatsapp i rekao je da je žarulja. Naručio od njega dvije nove i kad stignu javim ti jel pogodioPrije toga se nekoliko puta nije upalila iz prve nego bi morao ponoviti i onda bi upalila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stile Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 Kako su moji farovi rađeni kod Jensa - poslao sam mu video na whatsapp i rekao je da je žarulja. Naručio od njega dvije nove i kad stignu javim ti jel pogodioPrije toga se nekoliko puta nije upalila iz prve nego bi morao ponoviti i onda bi upalila. Imaš li broj od Jensa? Ne javlja se na PP, a trebam ga nešto.Thanks.Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 Imaš li broj od Jensa? Ne javlja se na PP, a trebam ga nešto.Thanks.Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk+38598609787 Jens+385917685099 kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stile Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 Update: Mario odradio vrhunski posao, Xenonke 5500K svijetle puno jače u odnosu na tvorničke koje su izgurale 9 godina.Međutim, tjedan dana nakon ugradnje, opet mi se u vožnji gasi lijeva xenonka. Sad je već pitanje da li je do balasta.Skup je ovo sport...Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now