Jump to content

Robert Kubica: We're back!


Pekx

Recommended Posts

bas mi je drago za njega, a istovremeno jako krivo sto Alonso napusta F1.   Taj tip kolko god je arogantan, je istovremeno top vozac, ali izbor timova zadnjih 10 godina mu nije isao na ruku, uvijek odabere krivi  :D 

 

Jako puno klincadije dolazi sljedece godine u F1, to mi se ne svidja.

 

No sve to nije bitno ako se na neki nacin ne zaustavi dominacija Mercedesa i Hamiltona. Taj tim funkcionira ko svicarski sat, ne rade greske, takticki su uvijek top, bolidi ne da su pouzdani engo ono, kao da voze traktor koji je napravljen da vozi 50 godina bez problema.

 

Naprimjer, RedBull je imao 12 DNF-ova ove sezone. Strava, od toga samo Riciardo 8 puta nije ni boda uzeo.

 

Hamilton je mislim u sve i jednoj utrci uzeo bodove, od toga bio na podiju valjda 15 puta.

Link to comment
Share on other sites

I to je najveći problem - Hamilton se ne utrkuje, nego kruži do naslova. Utrkivao se možda par puta ove sezone dok je Vettel bio u vodstvu. Čim je Vettel i Ferrari počeo s greškama, on je prestao sa utrkivanjem i samo kružio po bodove jer zna da mu je to dovoljno za naslov. 0 rizika, nula zanimljivosti. Verstappene i slične je propuštao u širokom luku čim bi ga napali, da se ne izgube bodovi nekakvim sudarom.

 

Legitimno, ali potpuno nezanimljivo i bezveze. 

 

Je i Schumacher bio dominantan u nekim godinama, ali da si njega probao preteć i u situaciji di mu tih par dodatnih bodova ne znače apsolutno ništa, nema teorije da bi pustio bez borbe... 

 

edit: Inače, on topic, neopisivo mi je drago za Kubicu, čovjek je i dalje unatoč svemu brži od ovih pay-drivera... i zaslužuje da malo uživa u F1

Edited by msporis
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

potpuno si u pravu ovo za Hamiltona, i tu je njegova prednost. On samo klinicki odradjiva onoliko da upakira bodove, a zadnje 3-4 trke je doslovno kruzao po stazi i bolio ga K jer mu je ono, trebalo 20 bodova u 4 trke, a istovremeno zna da vetel vozi nervozno i pod ogromnim je presingom i onda je napravio par presudnih pogresaka, hockenheim je presudio prvenstvo i tada je sve bilo gotovo.

 

i ovo si u pravu za schumachera, taj se nije dao dok je vozio mercedes (dok jemercedes bio govno) da ga se zaobilazi, i napadao je pozicije.

 

krene li ovako i sljedeca sezona, mislim da bih mogao F1 napustiti na duze vrijeme kao sto sam bio napravio pauzu za vrijeme domnacije redbulla.... no cak ni to nije bila OVAKVA dominacija, ovo je grdo za gledati.

 

Jos uz to imaju najboljeg branica na gridu, Bottas je ono, stoper samo takav. Cak mi se zgadio lik. A bio mi je skroz ok u williamsu.

Link to comment
Share on other sites

Bottas je truba dugo neviđena u jednoj od top 3 momčadi. Frajer nije sposoban P3 u prvenstvu osvojit sa bolidom koji je 2 koplja iznad ostalih.  Nadjača ga daleko stariji Kimi u realno veći dio sezone slabijem bolidu. I to Kimi koji danas mrtav ladan izjavi da bi najradije da mu netko uzme P3 u Abu Dhabiju jer onda ne mora na FIA galu. 

Link to comment
Share on other sites

haha, di je to izjavio, koji je to car. takav se nece ponoviti. Ono lik pobijedi nakon 5 godina, izadje iz bolida i lagano ode, a momcad na ogradi divlja od veselja, on lagano samo mahne rukom prema njima i to je to :lol::lol:

 

iskreno se nadam da ce se williams sabrati dogodine, jer proslu sezonu uopce nisu bili losi, dapace. Ovo ove sezone su drame.

 

Mclaren necu spominjati, pa to su sljukeri obicni postali.

Link to comment
Share on other sites

Kubica je za Williams pun k bolja opcija od dva balavca koji blage veze nemaju, ne znaju dati feedback, niti pomoći u razvoju.

Naravno da su svi s lovom u momčadi, ali nije ni ocon praznih ruku bio. Njega podržava Mercedes pa ga nisu uspjeli ugurati u Williams. Čak se mislim da bi Williams mogao na Renault motore preci

Link to comment
Share on other sites

pa kolko mladih i promjena dogodine dolazi, par timova komplet vozace promijenilo

 

lando norris  mclaren

carlos sainz mclaren

 

goerge russel  williams

robert kubica williams

 

charles leclerc ferrari (aj on je ovu sezonu odvezaou sauberu)

 

gasly redbull

 

riciardo renault

 

kimi sauber

giovinazzi sauber

 

torpedo kvyat tororoso

drugi se jos ceka posto je hartley dobio pedalu

 

stroll force india

 

jedino mercedes i haas nisu mijenjali postavu vozaca.

 

Jos ne kuzim kako Grosjean uspjeva opstati u F1 ali ajde nekako mi je simpatican oduvijek bio  :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...