najob2001 Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 (edited) Ekipa, od kad sam kupio TT-a muku mucim sa polozajem za volanom, jer kako god namjestim sjedalo i pomaknem volan, predaleko mi je, moram u zavoj se nagnuti za volanom :-) Na netu sam nasao zanimljivu stvar, distanceri (spaceri) za OEM volane sa airbagom; http://www.girol.it/en/fiat/ Da li netko drzi nesto slicno u Hrvatskoj ili izraduje ovakve distancere? Edited January 8, 2019 by najob2001 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 pa jesi pitao na toj stranici da li je dobavljivo za tvoj auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
najob2001 Posted January 8, 2019 Author Share Posted January 8, 2019 1 hour ago, krule said: pa jesi pitao na toj stranici da li je dobavljivo za tvoj auto? Imaju, ali cijena je 245 EUR + 30 EUR dostava u HR, pa trazim ako postoji neka povoljnija alternativa :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Kupis glavu za sportski volan za tvoj auto i na svome volanu isbusis 6 rupa i zasarafis ga na glavu sportskog volana.Dobijes cca 10 cm blize volan.Radio sebi na autu.Trosak 70€Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Treba paziti koliko je dugačka žica od airbaga da bi ga poslije mogao uštekati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Ili jednostavno kupis drugi sic koji ide dublje to i mene muci u Cupri, nikako da se namjestim. U golfu bez problema mogu naci poziciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Golf je golf, nema zajebancije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Pa koliko si ti visok (malešan) ak smijem pitat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
najob2001 Posted January 9, 2019 Author Share Posted January 9, 2019 11 hours ago, Rallye VR6 said: Kupis glavu za sportski volan za tvoj auto i na svome volanu isbusis 6 rupa i zasarafis ga na glavu sportskog volana. Dobijes cca 10 cm blize volan. Radio sebi na autu. Trosak 70€ Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Hvala kolega, mislim da je to najbolje rjesenje! 4 hours ago, Kevin said: Pa koliko si ti visok (malešan) ak smijem pitat? 182 cm... ali volan bas malo ide prema vozacu, izvuce se manje od 5 - 8 cm, i kad sjedalo namjestim, volan mi jedva dode do pola sake, bas fali nekih 5 do 7 cm. Mozda imam kratke ruke ?? 6 hours ago, Risbo said: Treba paziti koliko je dugačka žica od airbaga da bi ga poslije mogao uštekati... Istina, ako sa sportskom glavom produljim 7 cm, sigurno ce trebati raditi adapter i produzetak tih zica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now