KA2001MR Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 jel ima tko ovu toyo r1r i kako mu se ponaša na kiši Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 jel ima tko ovu toyo r1r i kako mu se ponaša na kiši ja san se dosta raspitiva o njoj....govore da je dobra i po kisi, ali da joj je mana sta se izrazito brzo trosi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 inače, nankang ns2 je kopija gy f1 gume... Tako da je po meni kupio ti kinesku gy f1 ili upola jeftiniju ns2, isti drek... :lol: je, da, naime gume se razlikuju samo po šari, ostale razlike ne postoje jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ja san se dosta raspitiva o njoj....govore da je dobra i po kisi, ali da joj je mana sta se izrazito brzo trosi.. ma 2 sezone bi valjda odvozila Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 A što se tiče ocjene. Gle, F1 je poznata po tome da dugo traje... Guma koja se ne raspadne za jednu sezonu ne može dobro držati... NS2 za sada jebeno drži, na očigled se troši... Da bi držalo mora se trošiti... Svaki jači start, plavi dim izlazi iz gume... Koliko će dugo držati, neznam. No radije u jednom intervalu izmjene (šta ti ja znam 2 sezone, jedna sezona, ovisno koliko ih trošiš) kupiti 4 nove kineske gume ns2, nego 2 nove kineske gy f1 gume... koliko je cijena tog smeća u 195/50/15, 210kn/kom, pa da je jeftinija za duplo od GY F1??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ja san se dosta raspitiva o njoj....govore da je dobra i po kisi, ali da joj je mana sta se izrazito brzo trosi.. To nije mana... mana je što je nema u dimenziji koja meni treba... Ne možeš imati gumu koja odlično drži a traje 16 godina! :doh::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 To nije mana... mana je što je nema u dimenziji koja meni treba... Ne možeš imati gumu koja odlično drži a traje 16 godina! :doh::drink: oprosti, ali ako mi gume ne mogu izdrzat dvi sezone (cca 20tkm) vise manje normalne voznje (znaci ne ganjanja od semafora do semafora svaki dan) onda da, to joj je mana;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 oprosti, ali ako mi gume ne mogu izdrzat dvi sezone (cca 20tkm) vise manje normalne voznje (znaci ne ganjanja od semafora do semafora svaki dan) onda da, to joj je mana;) Ako ti guma treba izdržati 2 sezone onda uzmeš neku gumu koja traje poput GY F1 ili PE2 ili neku drugu... A R1R nije guma koja će trajati, nego koja će držati. Slick za svaki dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now