m3 power Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 napokon da sam našao za 5-icu volan po nekoj normalnoj cifri Pazite s tim M volanima, kruze po oglasima sa repariranim airbagom iz poljske, navodno nije neka sreca s ti airbagovima. Kad ga skines dolje s volana s doljnje strane je hrđav od neke kemije koju koriste kod reparacije. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 30 minutes ago, m3 power said: Pazite s tim M volanima, kruze po oglasima sa repariranim airbagom iz poljske, navodno nije neka sreca s ti airbagovima. Kad ga skines dolje s volana s doljnje strane je hrđav od neke kemije koju koriste kod reparacije. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Litva nov novcat kupio već više puta i uvijek sve po PS-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 26, 2019 Author Share Posted January 26, 2019 Litva nov novcat kupio već više puta i uvijek sve po PS-uOk, ok. Samo velim da ih ima sad gro tih cudno repariranih iz poljske. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Just now, m3 power said: Ok, ok. Samo velim da ih ima sad gro tih cudno repariranih iz poljske. Sent from my SM-N950F using Tapatalk internet je čudo, ima svega sam treba gledat kaj se kupuje tko nema iskustva lako najebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Meni se na istom takvom koza (boja) skroz pohabala nakon 3 godine i 115k km...kaj bi bilo najbolje i kod kog? Matus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Moj je na 80.000km, pa se već ljeska na rubovima... Tapetarija Adrijan, Vinkovci Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Ja sam na 87, nije vise ko novi ali daleko od toga da bi nesto poduzimao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 38 minutes ago, Lovrek said: Meni se na istom takvom koza (boja) skroz pohabala nakon 3 godine i 115k km...kaj bi bilo najbolje i kod kog? Matus? otiđi u platinum na pranje za početak nije pohabana već je samo dobila čudan znucani sjaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 otiđi u platinum na pranje za početak nije pohabana već je samo dobila čudan znucani sjajEvo nakon pranja... prije 20 k km... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 To je fakat u k, moj je samo dobio sjaj umjesto mat Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 54 minutes ago, Lovrek said: Evo nakon pranja... prije 20 k km... Kao da vozis stojadina majke ti .. ovo je katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 mom starom se to pojavilo na Passatu na 200k koma btj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 1 hour ago, BM0021 said: To je fakat u k, moj je samo dobio sjaj umjesto mat Pa ocisti ga jbt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 2 hours ago, Lovrek said: Evo nakon pranja... prije 20 k km... na ovo nemam komentara jučer izvadili moj volan sa 275tkm , malo su mi ga oprali i bez pretjerivanja zgleda ko da ima 50tkm spram ovoga Matus ti ne gine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 2 hours ago, Lovrek said: Evo nakon pranja... prije 20 k km... Ovo je na 85kkm?!?!? Ovo je fakat katastrofa, pa nije preko noci takav nastao....jesi reklamirao mozda?!?!? Frend je na Mazdi 3 imao nekakav pocetak habanja, reklamirao je i dobio je novi volan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Pa ocisti ga jbt Na proljeće, ako ne uzimam drugi. Sad imam zabavu sa slaganjem 1ice Taman jučer zavrsili nesto sto kao nije moguce lci radio s integriranim bt u pre-lci auto koji jos k tome ima top hifi preko optike, i zavojnica i tipke volana. Sve radi, logic7 svira kak treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Joj vi nis ne kuzite, to je ipak premium i to tak mora bit! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Ovo je na 85kkm?!?!? Ovo je fakat katastrofa, pa nije preko noci takav nastao....jesi reklamirao mozda?!?!? Frend je na Mazdi 3 imao nekakav pocetak habanja, reklamirao je i dobio je novi volan....Ma nisam jer kak sam citao znoj, ph, kiselost ovo ono nije mi se dalo ici u Tomic cvilit... najebao sam se za onu hrdju na kocnicama pa sam na kraju rjesio u Gabreku...A nista, budem odnio u Matus.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 3 hours ago, Joe said: Ovo je na 85kkm?!?!? Ovo je fakat katastrofa, pa nije preko noci takav nastao....jesi reklamirao mozda?!?!? Frend je na Mazdi 3 imao nekakav pocetak habanja, reklamirao je i dobio je novi volan.... pa to je BMW premium pa jebte u mokki na 45.000 je NOV. a stari NE pazi bas oko tih stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Ni meni nije jasno kako se tako pohabao... imao sam Leona 12 godina i sa 190k km i nakon toliko vremena je skoro bio kao novi... Jedina mogucnost je da mi na lijevoj ruci ujutro ostane u kozi dlana nesto taft gela/kreme pa da to nagrize volan... ali nije bio slucaj kod Leona a sve isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Prstenje na rukama znatno skrati vijek koži na volanu. Kod mene je habanje prestalo nakon rastave. ? 8 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Koža na tim volanima je puno finija i mekša nego na drugim, u x5 i e87 je isto kožni ali to ko da je drvo prema ovom, normalno da na takvom materijalu nema nikakvih tragova nakon duplo vise km Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Mazda je poznata po lošoj koži volana... Krivo ju pogledaš i ogrebe se... Sad na BMWu imam već presvučen volan kod Matusa i to djeluje bolje nego OEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Ne znoje se svi ljudi isto, ne mazu ruke istom kremom, ne peru istim samponom, ne drkaju istom rukom, ne nose prstenje, ne posere ih ista kvaliteta koze, itd. Ima sto parametara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Ostavis svoj airbag i spojim te s covjekom koji ima nove volane oem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now