riceburner Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 danas idem tocit tekucinu za pranje stakla i ovo vidim, auto star 13 mjeseci... da li se netko susreo s ovakvim slucajem? kaj bi to moglo biti? ne smrdi i mrvi se... nikakve lampice ili upozorenja nema, auto ide normlano, dizel euro 6 motor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Ad blue curi?Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 14 minutes ago, biciklist said: Ad blue curi? Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk I meni smrdi na to, pogle di idu cijevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 2, 2019 Author Share Posted February 2, 2019 2 hours ago, biciklist said: Ad blue curi? Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk a sad sam malo jos guglao, pa kak to moze na godinu dana starom autu curit ili pokvarit se injektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 a sad sam malo jos guglao, pa kak to moze na godinu dana starom autu curit ili pokvarit se injektor Isto kak i TV krepa nakon godinu dana Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 2, 2019 Author Share Posted February 2, 2019 4 minutes ago, biciklist said: Isto kak i TV krepa nakon godinu dana Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk smece svapsko, na francuzu se to ne bi nikad dogodilo ili ne bi videl jel bi se zapalio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 imas garanciju, odvezes i nije tvoja briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 6 minutes ago, Dario said: imas garanciju, odvezes i nije tvoja briga To se na Hondi ne bi desilo. Think about it. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Ad blue tako je i meni bilo na autu starom 6 mj sada ce ti to pozutit itdUglavnom vodom se da oprat lako ali ako si pod garancijom odvezi auto samoPoslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 4, 2019 Author Share Posted February 4, 2019 je adblue cijev i injektor, danas bude gotovo pod garancijom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Kak je super šta imam DPF bez tog sranja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 4, 2019 Author Share Posted February 4, 2019 ja sam lepo da se kupi benciner... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Ja ne znam za AdBlue, kad se nalije tank range je 25.000km, kad auto radi regeneraciju pojma nemam, ovo je prvi dpf za kojeg ne znam da ga imam. Audi je smrdio po spaljenoj plastici i vrtio ventilator na max još 10min od gašenja auta, svaki put sam sa strahom pogledavao da se nije zapalilo nešto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Ja ne znam za AdBlue, kad se nalije tank range je 25.000km, kad auto radi regeneraciju pojma nemam, ovo je prvi dpf za kojeg ne znam da ga imam. Audi je smrdio po spaljenoj plastici i vrtio ventilator na max još 10min od gašenja auta, svaki put sam sa strahom pogledavao da se nije zapalilo nešto...Ti imas adblue?Ovaj moj nema AB a Euro 6 je, my2018. Ocekivao sam da ga ima al nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Jep, 3.0 EU6 ga ima. I jako sam zadovoljan, uopće ne znam da imam dpf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 1 hour ago, TomiTraktor said: Ti imas adblue? Ovaj moj nema AB a Euro 6 je, my2018. Ocekivao sam da ga ima al nema I moj ima... a isto je my2018. Tak da ne kužim kak tvoj nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 4, 2019 Author Share Posted February 4, 2019 samo pravi auti to sranje nemaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 dpf bez toga je 5x lošiji i kratkotrajniji sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 53 minutes ago, BM0021 said: Jep, 3.0 EU6 ga ima. I jako sam zadovoljan, uopće ne znam da imam dpf... Me2... Na staroj petici se primijetilo po mirisu da odrađuje itd, smrdit je znalo iza auta. Ovdje sad s AdBlue apsolutno ništa, 7mj i 16000km samo sam 1 put natočio 9.5l AdBlue tekućine i sad mi fali ravno 7l, apsolutno neprimjetna regeneracija (ako je opće i bilo stvarno se nis ne kuži) i minimalna potrošnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 I moj ima... a isto je my2018. Tak da ne kužim kak tvoj nema Jesi siguran da tvoj nije MY2019 ako je friski? Kod mene ni je primjetis da dpf radi uopce tako da ne vidis razliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Meni je najgore na A4 bilo, ugasiš auto a ventilator punih 10min dere na max i smrdi po plastici spaljenoj da sam doslovno svaki put pogledavao kroz prozor da nebi ugledao dim... A imao je adblue isto. Kladim se da će to sve pocrkavati na njemu prije 100 tisuća, na tiguanu se da 80 sve zaštopalo i sasulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 34 minutes ago, TomiTraktor said: Jesi siguran da tvoj nije MY2019 ako je friski? Kod mene ni je primjetis da dpf radi uopce tako da ne vidis razliku A neam pojma, proizveden je 2018, isporučen u siječnju. Mislio sam da je MY2018 samim time što je proizveden u 2018, a da je MY2019 ovaj novi model al uglavnom ima AdBlue, lepi plavi poklopac odmah do poklopca za gorivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 A neam pojma, proizveden je 2018, isporučen u siječnju. Mislio sam da je MY2018 samim time što je proizveden u 2018, a da je MY2019 ovaj novi model al uglavnom ima AdBlue, lepi plavi poklopac odmah do poklopca za gorivo To ti je MY2019.Mislim da se negdje iza ljeta mijenja modelska godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 17 hours ago, BM0021 said: dpf bez toga je 5x lošiji i kratkotrajniji sistem rekao bi da ovisi od auta do auta... moj Focus ima 147 kkm i nikakvih problema.... regeneraciju ni neznam kad odradi... jedno 5 puta godišnje ostane ventilator, ali to je na 1. brzini pa se jedva čuje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 (edited) kak je super kaj imam dizlo bez dpfa kaj kaj kaj lol Edited February 5, 2019 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now