13DM Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Kakva je situacija ? Tko ide ? Kad ide... Šta , kako... Planovi , želje, preporuke... Ovaj vikend sam gore pa čisto da se nađe ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 idemo u petak i do nedjelje smo gore,neznam nikakve detalje jer idem kao kufer ove godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 sutra krecem sa frendom u 15 h i tam sam do nedjelje cca 16h. vidimo se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Ja sam sa frendovima od petka do utorka gore 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 15, 2019 Author Share Posted May 15, 2019 Lijepo za čut Ja sam petak/subota gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Ak vidite srebrni 911 Kr table trubite Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Ak vidite srebrni 911 Kr table trubite Sent from my iPhone using TapatalkVidio ga ja neki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Yep to je taj Ima jos jedan bijeli u ekipi Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 15, 2019 Author Share Posted May 15, 2019 ovo je ex Milletov ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Bas taj Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 I ja sam tamo subotu i nedjelju pa se vidimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Ima svega nebum stavljal sve slike Jucer vidli u prolazu@sfreakSent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Vidio i ja serpu sa strane na faaku, astru od @Unknown-a (bar mislim) na faaku s kolegom @13DM se pozdravio jucer, uvatio me na odlasku... Dosta je nasih tablica pa seeu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 dosta tablica ali kriva marka auta woerthersee se pretvorio u skup svega samo ne GTI susret 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 3 hours ago, sfreak said: Vidio i ja serpu sa strane na faaku, astru od @Unknown-a (bar mislim) na faaku s kolegom @13DM se pozdravio jucer, uvatio me na odlasku... Dosta je nasih tablica pa seeu Viden i ti i 13dm., te pero. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 (edited) mene na Shell-u kod turbo kurve neki klinac u petak noć streso u rikver sa e39 puko malo branik, sjebo pranje farova, i tak.. to mi je kazna kaj sam išo na 18" i sa zmazanim autom ovo je jedna od jučer nadam se da će kolege stavit hrpu slika za sve ostalo ja ću tokom tjedna nabacat tko može nek ode, mi smo i drugi vikend gore Edited May 19, 2019 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 kad vidim te japanske drlje i ostalo da dolazi fakat mi nisu ti ljudi jasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 9 minutes ago, Dario said: kad vidim te japanske drlje i ostalo da dolazi fakat mi nisu ti ljudi jasni a zakaj nebi došli ? to kaj je nekad gore bilo bilo je dolaze ljudi kaj vole aute, a jel to vau vau il nekaj drugo kog boli K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 pa prvo i osnovno je vau vau susret... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 Just now, Dario said: pa prvo i osnovno je vau vau susret... rijetko tko od tih ljudi nije imo vau vau il ga i dalje... onak ak realno sagledamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Just now, 13DM said: rijetko tko od tih ljudi nije imo vau vau il ga i dalje... onak ak realno sagledamo ma kuzim ja to, ali meni nikad nije napamet bilo da odem sa vau vau na bmw ili opel susret( boze sacuvaj od pomisli), ali ak bi iso iso bi s nekim ko ima tu marku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 19 minutes ago, Dario said: ma kuzim ja to, ali meni nikad nije napamet bilo da odem sa vau vau na bmw ili opel susret( boze sacuvaj od pomisli), ali ak bi iso iso bi s nekim ko ima tu marku. jebi ga, ja sam bio na bmw meet-u sa Z-om i jedan pravi bmw hardkorovac mi je reko buraz do jaja, svaka ti dala jer ljudi koji vole aute cijene i druge marke a ovo kaj toliko ljudi ide na see je isto tak dobra stvar za vau vau škvadru jer ispada da su oni najliberalniji pa se ostali usude dok k njima heheh see je ipak više od GTI treffena kako je prvotno zamišljen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 ma kuzim ja to, ali meni nikad nije napamet bilo da odem sa vau vau na bmw ili opel susret( boze sacuvaj od pomisli), ali ak bi iso iso bi s nekim ko ima tu marku. Lako za to kaj dodu. Ovi s bmwima sam sranje rade. Prosle godine jedan bmw u jarku, ove godine vec dva Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 (edited) 1 hour ago, biciklist said: ove godine vec dva vw golf trojka i audi isto, to imam na fotkama zasad... Edited May 19, 2019 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Nisam citao detaljno. Vidim da je gti treffen za 9 dana, a ovaj je neki nesluzbeni treffen isto u reifnitzu ili? Btw jel netko bio ikad na onom sportwagen treffenu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now