Goertosing Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Je li to namjerno zabijen šaraf u gumu ili je moguće da ovako uđe sam kad ga se pregazi? Guma je 275/35R19 runflat, je li se to može krpat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Uđe sam bez problema...može se krpat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Zovi HDZ u pomoć, nemoj plakati tu na forumu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 I ta guma ti je mrtva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Pitaj @Xmana. On je expert za sarafe u gumama. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 10, 2019 Author Share Posted August 10, 2019 23 minutes ago, tigar_87 said: Zovi HDZ u pomoć, nemoj plakati tu na forumu ma to sam mislio prvo napravit ali izgleda da nemam zapisan tvoj broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 to je normalno, jako cesto takve sarafe krpamo a takvu gumu zakrpati nije bas, lako moguce da ce se izobliciti, obavezno krpu staviti iznutra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Podsjetilo me na ovaj antologijski komentar:https://forum.crotuned.com/topic/11702-recent-pickups/?do=findComment&comment=1219664 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 1 hour ago, Goertosing said: Je li to namjerno zabijen šaraf u gumu ili je moguće da ovako uđe sam kad ga se pregazi? Guma je 275/35R19 runflat, je li se to može krpat? 1 hour ago, Ozy said: I ta guma ti je mrtva. vec jedno 2-3 k km vozim sa sarafom taku unutra, niti pusta zrak niti ista cak je na identicnom mjestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 ja imao takav isti na CH-R-u u utorak. pokrpao i vozi dalje. Nije mi trebalo da negdje usred nicega na autocesti mijenjam gumu dok sleperi sa 2 prikolice prolaze 110 km/h na metar i pol od mene za $35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 zato se placa CAA no budem to doveo pokrpat kad uvatim vremena. ako nije pustila u 3k km, nece ni u iducih 3. Ionako su mi gume gotove i moraju izdrzat jos koji tjedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 34 minutes ago, Gabre said: zato se placa CAA no budem to doveo pokrpat kad uvatim vremena. imam AMA, ali da bi potrosio sat i pol dva svog vremena cekajuci sa strane ceste da mi dodu pomoc? Moje vrijeme mi vijedi vise od toga Da ne pricam da taj auto zena vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Ma izvaditi ce se i pokrpat, nece guma eksplodirat od njega, nije pustila guma 0.1bar zraka na 3 k km tako kao da ga ni nema unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 ja sam vidio skroz slucajno. i uplasio se u pocetku jer je blizu rubu gume. ali su rijesili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 I ja, vrag zna koliko je dugo vec unutra, mozda i 10k km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Ali vas dvojica živite vani, tamo su šarafi kvalitetnije napravljeni nego za Hr tržište... ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 53 minutes ago, Doktor said: Ali vas dvojica živite vani, tamo su šarafi kvalitetnije napravljeni nego za Hr tržište... ? Ako je u Goertovoj gumi onda je jamačno od najboljeg hrvatskog čelika. Čak i u nevaljaloj Njemačkoj postoji izreka "Swedische stahl und Kroatische diebstahl" kad se govori o nečemu najboljem na svijetu. Prevoditelj 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now