Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebam pomoc ekipa. Trebam mehanicara koji ce mi zamijeniti pumpu goriva u rezervoaru na Volvu S40 2.0d 2007. godina. 

Jucer mi je bio HAK, dijagnoza je da auto nema niti jednu elektronsku gresku, ali ne dobiva gorivo i da treba promijeniti pumpu u rezervoaru. Ajde ST ekipa imate svoje mehanicare, HAK bi mi u ponedjeljak (sutra) ujutro doslepao auto gdje god treba na ST podrucju. Treba kupiti i zamijeniti pumpu. 

Unaprijed hvala

Posted

Imas auto dijelove i mehanicara kada ides iz trogira prema splitu, prije kauflanda i lidla. Da sam tamo napravili bi sami za koji sat kod mene u garazi

• Like 1
Posted

Ako ti se ne ide do splita probaj zovnit auto pavešković u Trogiru. Bili su i hyundaijevi

ovlašteni ali su imali i servis di su radili ostala auta.  Proguglaj i lako ih je nać možda ti

pomognu.

Posted

Decki, zvala na pomoci, od starog poznanik tu na Čiovu zna gazdu Volvo Kaštela tako da sutra ide tamo u ovlasteni. Pumpe ionako nema nigdje nego original tako da ce se tako rijesiti. 

Posted

Rijeseno. Na kraju je filter goriva samo. 600 kn i gas dalje. 

Promijenjeno je bilo sve prije 7000 km na velikom servisu, ali ocito se nekako dogodilo i zastopao se. 

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...