pacey Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Peugeot 207 dovezao, parkirao i nakon toga auto ne vergla kontakt daje akumulator je dobar(probali kablovima) na guranje upalio osigurač jedan mali ispravan zaključak je automat otiša...ali... spojili direkt alnaser i on vrti(upali auto). e sada zaključak je da je žica u prekidu(izgleda da nije) li da bravica zeza(uložak) sada mene zanima na ovoj slici koji se dio mijenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batina Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Provjeri si body komp jer nije to samo prekidac i zica on off. Spoji na tester i vidi dal uopce ecu daje dozvolu za upalit auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 (edited) 10 minutes ago, Batina said: Provjeri si body komp jer nije to samo prekidac i zica on off. Spoji na tester i vidi dal uopce ecu daje dozvolu za upalit auto. Ok. Zanimljivo da upali sa direktnom strujom na alnaser i vozi.. Edited November 8, 2019 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Na curinom 207 smo imali apsolutno iste simptome - nije palio na kablove, palio na guranje. Ispalo je da je ipak akumulator bio krepan i povlačio struju šta bi mu dao prek kablova. Skužili tako da smo kleme kablova spojili direkt sa klemama auta, bez dodira sa neispravnim akumulatorom. Kad je nakon toga upalio, bilo je očito da je do aku. Ako ste to već probali, zanemari post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ja jedino nisam isprobao direkt na anlaser, ali ostalo sam imao iste simptome i nakon reparacije anlasera sve je bilo u redu. U svakom slucaju najpametnije da ga otpeljas kod autoelektricara i neka on to rijesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 Kod elektricara je.. Javim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ja sam imao slican problem..doduse na Volvu, ali simptomi su bili isti. Svakih par tjedana nakon normalne voznje i parkiranja ga vise nisam mogao upaliti. Kontakta je bilo, struje, svega samo nije htio verglat, a na guranje je palio normalno. Ispalo je da je kabel koji ide od brave na alnaser na alnaseru spojen stopicom. Ta stopica je imala lufta, labava je bila i full lako se iskapcala. Kad bi ju malo promrdao palio bi normalno jedno vrijeme, dok se opet valjda od vibracija nije pomaknula milimetar. Stisnuo kombinirkama trunku i to je to, barem kod mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 Slozeno Ubacen tajni prekidac i netko se igrao i stisnuo ga(nismo ni znali da postoji) sam od sebe nisam mogao ukrast auto Jbg..bitno da je slozeno..hvala svima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 To sam imao na svom prvom autu (Honda Civic 91.) Ispod armature prekidac koji prekida kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 8, 2019 Author Share Posted November 8, 2019 Jbg ceh 400kn, jer je sve ispitao i dosla na red brava..a tamo "neke zice viska" Ovom je bio ispod sjedala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now