DiscoVolante Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Pozdrav, ima li tko na forumu da ima lakirane farove nakon poliranja i kako se to nosi s vremenom? Na Alfi su mi farovi požmarili na jednom dijelu i ne skida se poliranjem, ali tip koji se bavi slaganjem farova kaže da se stavi prozirni Primer za plastiku i nakon toga bezbojni lak i da farovi budu kao novi. Pitam iz razloga što sam vidio par auta s lakiranim farovima (doduše ne znam kojom metodom) kojima je pod utjecajem sunca/miniwasha/autoputa popucao lak i krenio se ljuštit pa to izgleda tri puta gore. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Bolje stavit keramiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 farovi se moraju osmirlgati, skinuti taj zavrsni sloj, i onda tek staviti neka vrsta zastite gore, ili neki keramicki premaz ili lakiranje nikakvo poliranje ih nece popraviti ako je nacet taj zavrsni sloj na faru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 3 minutes ago, Gabre said: farovi se moraju osmirlgati, skinuti taj zavrsni sloj, i onda tek staviti neka vrsta zastite gore, ili neki keramicki premaz ili lakiranje nikakvo poliranje ih nece popraviti ako je nacet taj zavrsni sloj na faru Brušeno je, ali jednostavno ne ide. Farovi su izbrušeni, ispolirani i stavljen je vosak, ali nije to to još. Najradije bih kupio nove vanjske plastike, ali nema za Alfu. U ovim farovima su leće i Xenoni tako da mi je glupo uzimati Depo ili nešto i opet prebacivati u njih, a nije baš ni jeftino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Ako nejde sa brusenjem i poliranjem nejde ni sa bezbojnim , amen Ja imam nekoliko farova kaj sam lakirao i nakon par godina niti jedni se ne ljuste. Farove treba na tanje polakirat pa se ne ljusti.Ali kazem, sumnjam da bu ti pomoglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 To sto nejde je mozda iznutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioCarArt Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Da iskoristim temu, lakirat cu farove ali google nije nesto susretljiv. Gdje u ZG ili ZD bi mogao naci sprej otporan na UV ili sprej bas za farove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now