2fast Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Zanima me što ekipa koristi u "normalnim" getribama sa sinhronima, u situaciji kada je u getribu ugređena "špera" - no ne lamelna već "geared" (konkretno Qauife). Ulje bi trebalo biti svakako GL4, jer aditivi u GL5 uljima (što je npr. Motul LS300) reagiraju sa materijalom sihnroma, korodiraju ih i "pojedu". Naletio sam ma Millers CRX 75w90 NT+, no koliko vidim kod nas ga nitko ne drži. Pa da ne plaćam shipping skuplje no ulje, zanima me da li ima neki od lokalno prisutnih (velikih) brandova netko nešto slično u ponudi? Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 orginal ulje sam imao, nikada problema vozen i po grobniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 59 minutes ago, epicuser said: orginal ulje sam imao, nikada problema vozen i po grobniku Bila je quaife špera u getribi? OEM ulje je bilo GL4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kic Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 OEM ulje za F23 je p/n: 09120541 / 93165290 i prema EPC-u to je SAE 75W-85 / API GL4 Ovo GM/Opel koristi u skoro svim ručnim mjenjačima uključujući i notorni M32. Fuchs ima TITAN SINTOFLUID SAE 75W-80 koji je GL-5 ali je preporučen kao zamjena za 93165290 Njega koristim vec 4 godina (uključujući TD) i preporučam ga svima kojima složim M32. Za torsen ti ne treba friction modified ulje, OEM je dovoljno. BTW Millers je također GL-5, a ima i drugih izvora informacija osim Courtenay Sport-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicuser Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1 hour ago, 2fast said: Bila je quaife špera u getribi? OEM ulje je bilo GL4? VAG sa quaifeom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now