robert Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Koja je razlika DQ 381 i DQ500 ? 20 hours ago, Xman said: Nisam ni napisao nit mislio da je moj dq500, a nisam ni znao za te 300 i nesto. Mislim da je tvoj DL382....kakav je pojma nemam iskreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 hours ago, robert said: Koja je razlika DQ 381 i DQ500 ? Mislim da je tvoj DL382....kakav je pojma nemam iskreno taj DL382 je i u A6 2.0 TDI...ovo slovo L pretpostavljam da znači Longitudinal, za uzdužno postavljene motore ...za razliku od DQ koji je za poprečno postavljene 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovar Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 lovre ja ti vjerujem, i nasao sam podatak da je u kodiaqu DQ500. tj da je na svim tiguanima kodiaqcima koji su BTDI - DQ500 ono sto je konfuzno je da su omjeri brzina na dizelu kraci od omjera koji su se ugradjivali na benzince. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 On 11/5/2020 at 2:33 PM, Xman said: Nisam ni napisao nit mislio da je moj dq500, a nisam ni znao za te 300 i nesto. Napisao si okretaje po brzinama, pa sam mislio da mislis na DQ500 ? On 11/5/2020 at 4:37 PM, Tovar said: znaci sljepo vjerujemo wikipediji iako je ko zna koliko tisuca puta dokazano da su u njoj krivi podatci. po ovome npr u tiguanu 2.0tdi nije dq500 Stavio sam dva linka, na prvom na wikipediji ti pisu vrste, a na drugom odaberes vrstu, npr. DQ500 i trazis po modelima... 8 hours ago, Lovre said: DQ500 je na svim 2.0 Btdi pošto ima točno 500nM hence DQ500 ? Uostalom u mom je DQ500 a za ostale ne znam... Nisam znao da Skoda ima BiTDI, koliko vidim imaju samo taj jedan model s tim motorom? Ali super, onda ne moram ja na svom gledati i pisati brzinu po okretajima ? 7 hours ago, robert said: Koja je razlika DQ 381 i DQ500 ? Manji je mjenjac i "trpi" manje momenta... 7 hours ago, robert said: Mislim da je tvoj DL382....kakav je pojma nemam iskreno Kako je dar-mar napisao, L je oznaka za logitudinalno, odnosno uzduzno smjestene motore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 @ND4SPD moj je zajeb jer nisam odmah skuzio da pita samo za Dq500, sto moj jasno nema tak da kriv sam a ti si bio u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 4 hours ago, Tovar said: lovre ja ti vjerujem, i nasao sam podatak da je u kodiaqu DQ500. tj da je na svim tiguanima kodiaqcima koji su BTDI - DQ500 ono sto je konfuzno je da su omjeri brzina na dizelu kraci od omjera koji su se ugradjivali na benzince. Treba vidit kakvi su omjeri u Pasatu ili Arteonu s istim motorom. Mozda su na ovim SUV zbog kvazi terena i mase stavili kraće brzine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Eto ima nidfor u svom novom njemačkom nesuv vozilu takvu getribu. I masažna sjedala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now