gandi Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Bottas je danas zaradio svoju placu Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 Vettel diskvalificiran i izgubio P2. Da su mogli izvući samo 0.3L goriva a treba litra. Bottas razbije 5 auta, izbije dva glavna rivala, dobije 5 place grid penalty za sljedeću trku. Ovo ko da je hrvatski sud pisao pravila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Vettel diskvalificiran na tehnikaliju, dodatni bodovi Hamiltonu. Pa dobro koji to bazen sreće taj lik ima, nevjerojatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 Vettel diskvalificiran na tehnikaliju, dodatni bodovi Hamiltonu. Pa dobro koji to bazen sreće taj lik ima, nevjerojatnoNe mogu vjerovati. Vettel nit je koga oštetio niti je kome pomoglo to po litre manje goriva. Pa koja sprdacina. Srećom nije pobijedio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Botas zaradio ugovor za 2022 :)Hamilton solo na startu, sjebali taktiku bude zadnji i opet da nije bilo Alonsa bi bio prvi. Ovako sa diskvalikacijom "samo" drugi. Užas za Red bull i McLaren.Ali...WILLIAMS sa oba bolida u bodovima!!! Drago mi je za tu ekipu da se odmakne od Haasa i sad preskočili i Alfu. Latifi ispred GR Show od utrke, ali barem nije bila Mađarska procesija. Seb je bio LGBT ambasador i ako su suci bili Mađari to gorivo bi mogla biti neka politička poruka. Nevjerojatno je da bi utrku završio sa par deci goriva? Znam da je stao odmah ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Postoji li tip koji ima vise srece od Hamiltona??? Koji panj, pa to je nevjerojatno! I sa 2s brzim bolidom nemre Alonsa 4 kruga preteci, a cijelu utrku place, ne moze nikoga pratiti, ne moze se pribliziti, ovaj ispred se pazi sad, brani..... Kakav pateticni tio, znaci zbilja ga nemrem vise ni vidjeti. Malo ljudi mi se tako moze zgaditi kao sto je on iz godine u godinu. Steta sto je imao toliko superioran bolid sve ove godine, ner sada kad ima neku konkurenciju pokazuje kakav tip je zapravo. Dobar filimic vezan na Silverstone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 14 minutes ago, KA2001MR said: Postoji li tip koji ima vise srece od Hamiltona??? Koji panj, pa to je nevjerojatno! I sa 2s brzim bolidom nemre Alonsa 4 kruga preteci, a cijelu utrku place, ne moze nikoga pratiti, ne moze se pribliziti, ovaj ispred se pazi sad, brani..... Kakav pateticni tio, znaci zbilja ga nemrem vise ni vidjeti. Malo ljudi mi se tako moze zgaditi kao sto je on iz godine u godinu. Steta sto je imao toliko superioran bolid sve ove godine, ner sada kad ima neku konkurenciju pokazuje kakav tip je zapravo. D Slucajno gledao utrku na Fox-u i bas je bilo dobro kako ga je Alonso posrao poslije utrke, mtrav hlada izjavio da mu nije jasno kako ga Hamilton nije obisao nakon dva tri kruga i da je konstantno (Hamilton) radio greske u prvom sektoru i zato nije mogao proci ? Ali da bas je to sve skupa gadno, kako je ljigav a tek komentatori na Fox koliko navijaju za njega, koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Rekla bi jedna stara osrednja pjesma, neka pati koga smeta... Srecom pa je Alfonso odvozio ponovo vrhunski,pa ne moze prismrditi podiju ni XY-tu godinu za redom, cak ni kad pola grida zavrsi vani, a identican bolid zavrsi kao P1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Haha vidim da si fanboy, dobro je, mora i Lewis imati svojih. Koji od vozača na gridu uredno zadnjih 6-7 godina bude isvijukan?Ma šteta za prvenstvo, jer je red bull ove sezone u tri trke sada komplet ostao bez bodova zbog drugih, to je ogroman zaostatak i bojim se da Mercedes ovu priliku više neće propustiti. Šteta. Max je izgledao nikakav za vikend, onaj sudar u Engleskoj je ostavio traga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Hahahaha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 3 hours ago, Robertino said: Rekla bi jedna stara osrednja pjesma, neka pati koga smeta... Srecom pa je Alfonso odvozio ponovo vrhunski,pa ne moze prismrditi podiju ni XY-tu godinu za redom, cak ni kad pola grida zavrsi vani, a identican bolid zavrsi kao P1. Kad si pored ociju slijep. Sta ces iduce rec? Da je Hajduk najbolji klub u HNL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Haha Hajduk. Prije najsmješniji. No ontopic. Ne primjecujem bas da je nesto Hamilton isvijukan, (istina ne stigem ni pogledat svaku utrku, vec bacim pogled na sazetke, steta lipi nedjeljni dan provest za TV-om),no normalna stvar da ljudima dosade oni koji konstantno pobjeđuju. Ista stvar je bila s Vettelom u Redbullu, cak i 5 puta gora. Prvenstvo je daleko od gotovog, Redbull i dalje ima generalno najbolji bolid, a i ovi biseri u Mercu kao da ove godine zele da Hamilton ne osvoji naslov, pa svojim debilnim strategijskim odlukama ponovo upropaste nesto sto je trebalo biti kruzanje do pobjede. Nema veze, full mi je drago zbog Ocona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) 24 minutes ago, Robertino said: Haha Hajduk. Prije najsmješniji. No ontopic. Ne primjecujem bas da je nesto Hamilton isvijukan, (istina ne stigem ni pogledat svaku utrku, vec bacim pogled na sazetke, steta lipi nedjeljni dan provest za TV-om),no normalna stvar da ljudima dosade oni koji konstantno pobjeđuju. Ista stvar je bila s Vettelom u Redbullu, cak i 5 puta gora. Prvenstvo je daleko od gotovog, Redbull i dalje ima generalno najbolji bolid, a i ovi biseri u Mercu kao da ove godine zele da Hamilton ne osvoji naslov, pa svojim debilnim strategijskim odlukama ponovo upropaste nesto sto je trebalo biti kruzanje do pobjede. Nema veze, full mi je drago zbog Ocona. Meni nije problem sto Hamilton stalno pobjeduje koliko mi je problem slusat njegove konstantne prosere iz utrke u utrku. Ocon je bio s unutarnje strane u prvom zavoju i nakon toga je odvozio bez greske decko. Svi koji su bili s vanjske strane su popusili. Edited August 2, 2021 by Kegalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 19 hours ago, Gabre said: Ne mogu vjerovati. Vettel nit je koga oštetio niti je kome pomoglo to po litre manje goriva. Pa koja sprdacina. Srećom nije pobijedio. Kakva sad sprdacina? SVIM bolidima (ili svim u bodovima) se uzima jedna litra za fuel sample nakon utrke, tko nema dovoljno, ide diskvalifikacija. Nit je pravilo od jucer, niti ovisi o "ostecivanju" nekog, niti je podlozno raspravi ni procjeni sudaca. Ista stvar ko da na vaganju na kraju utrke imas kilu manje od dozvoljenog minimuma. Ajd bok cak i da si sa 50 sekundi prednosti osvojio utrku. Tako i treba biti, a ne da se poslje utrka raspravlja "zasto je ovaj dobio, a onaj pred pola godine nije.." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 41 minutes ago, Robertino said: Kakva sad sprdacina? SVIM bolidima (ili svim u bodovima) se uzima jedna litra za fuel sample nakon utrke, tko nema dovoljno, ide diskvalifikacija. Nit je pravilo od jucer, niti ovisi o "ostecivanju" nekog, niti je podlozno raspravi ni procjeni sudaca. Ista stvar ko da na vaganju na kraju utrke imas kilu manje od dozvoljenog minimuma. Ajd bok cak i da si sa 50 sekundi prednosti osvojio utrku. Tako i treba biti, a ne da se poslje utrka raspravlja "zasto je ovaj dobio, a onaj pred pola godine nije.." s tobom se ne isplati uopce komunicirati koji povrsno pogleda di koji sazetak trke i onda tu prosipas mudrost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Hamilton je toliko isfućkan u Mađarskoj da su mu se pojavile poslije trke vrtoglavice, pazi sad - od prošlogodišnjeg CoVid-a - tako da jebiga nije mogao pred novinare i publiku na stazi. 7 hours ago, KA2001MR said: Kakav pateticni tio, znaci zbilja ga nemrem vise ni vidjeti. Malo ljudi mi se tako moze zgaditi kao sto je on iz godine u godinu. Steta sto je imao toliko superioran bolid sve ove godine, ner sada kad ima neku konkurenciju pokazuje kakav tip je zapravo. Apsolutno točno. I pokazuje da nije ni izbliza GOAT, ni po vožnji ni po karakteru, već da je bio i ostao odličan skupljač bodova u dominantnom bolidu, uz nevjerojatnu sreću ali i potporu FIA/Formula 1 organizacije, obzirom da je uz to i Britanac (a pošto je F1 britanska organizacija, odavno je postao projekt napraviti ga statistički GOAT-om, kad već u nogometu izgleda nikad neće 'doć doma' ? ). Kaj se Vettela tiče, najavljena je žalba i navodno će pokušati još jednom pocuclati gorivo iz tanka i skupit još 0.7 L jer ovi suci u Mađarskoj nisu bolid na savršeno ravnom postavili za tu proceduru. Teško da će baš 0.7 izvući s time, al probati će. Ako ne izvuku, jebiga, to je diskvalifikacija, nema tu rasprave, uvijek je tako bilo i to je to. Više treba raspravljati o kazni za Bottasa ili Hamiltona zadnji put (besmislene kazne za tak dominantan bolid) nego o ovome. A na stol treba i financijski dio ovakvih sudara, i mislim da će to više momčadi ubrzo dić na višu razinu. Jer kad u cost-cap environmentu razbiješ nekome bolid i napraviš 2 milje dolara štete, to ga ozbiljno sjebe... Da ne kažem da će Max morat odraditi grid penalty prije ili kasnije u sezoni obzirom da je jedan od tri motora otišao u vječna lovišta u sudaru, isto kao i Perezu u ovoj trci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Dosao je na pressicu (s malo zakasnjenja), ne znam o cemu ti? A samo mi o long covidu nemoj, s obzirom da mi cura pati od istog, pa to ismijavaj nekom drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 da, sad ga je copio long covid nakon godine dana. to mu vjerujem ko i da su mu gume mrtve pa onda 3 kruga kasnije fastest lap i slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 s tobom se ne isplati uopce komunicirati koji povrsno pogleda di koji sazetak trke i onda tu prosipas mudrost. Čovjek je u pravu tako da ne znam zašto ga napadas. Jel ima goriva? Nema i gotovo.Dat ce im priliku da izžmikaju jos 7 deci ali to je gotova priča.Ja bi osobno uveo da se uzorak uzima na startu a na kraju trke ako dođe do kockaste zastave to je to. Nek malo riskiraju pa netko i ostane bez goriva. Zapravo jebala ih formula bez točenja al ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Sva ta pravila trebaju ozbiljnu reviziju. 10 sekundi kazne kroz trku kada izbijes konkurenta u DNF, i DSQ za malo manje goriva. Jebena pravila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Znaci standardna kazna za sve tehnicke nepravilnosti na bolidu je diskvalifikacija. Tako je bilo otkad pamtim, i ne vjerujem da ce se mjenjati. Da se to desilo Hamiltonu, ne vjerujem bas da bi ti pretjerano dizao buku oko tog i zazivao neku promjenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 George :) Koliko god Hamilton ima sreće toliko George nema :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Evo s čime je Max odvozio 65 krugova utrke i još k tome i pretjecao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ovo je slika prije nego su pokrpali bolid ako se ne varam! Sto se tice ovih zalbi na kazne, to mi nije jasno! Znaci kazne su kakve jesu oduvijek, to sto netko ima dominantan bolid, ne valjda insinuirate da bi takvi trebali dobivati vece kazne??? Mislim wtf, pa nije njihova krivica sto im je bolid osjetno brzi pa im 10s nike skoro nikakva kazna. Ako je za izazivanje sudara kazna 10s onda je 10s i za Merc i za Williams ne kuzim di je problem? Isto tako i za ovo sa gorivom, ako nema dovoljno goriva to je diskvalifikacija i bok, oduvijek je bila. Ono sto je zbilja zalosno je da hamilton ima srece vise nego George i Nico Hulkenberg nesrece zajedno! Uglavnom poceo je pucati po savovima cini mi se, svaku trku sve vise pokazuje svoje pravo lice i biti ce do kraja jos svega! Ono sto je cinjenica je da se sad napokon moze viditi da je nis poseban vozac, samo eto nije imao ozbiljne konkurencije osim Rosberga Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 24 minutes ago, KA2001MR said: Ovo je slika prije nego su pokrpali bolid ako se ne varam! Noup, slika je nakon trke iz parc ferme-a. Hint: vidi gume. Strgan je i onaj gornji dio, vidi se duct tape što su popravljali, ima ga i na drugoj strani gdje je napuknuo i taj barge board... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now