Pharaon Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ma sta lewis pokazao kako s zadnjeg vozi trulli je bio jos vise iza i bolje zavrsio od Lewisa, znaci po toj logici Lewis se moze naprema Trulliu sakriti a Kimmi nije imao meke gume kada izletio?? pa imao je prvi izlazak, pa nije valjda i zadnji vratio? a trka mi bila fora do cca 28smog kruga onda malo dosade pa opet na kraju razbijanje, steta sto vettel nije zavrsio do kraja s 3 kotaca al definitivno ima potencijala, a najjaca izjava od Glocka bila kada rekao da ge ne moze prestici da koristi KERS . Ima potencijala al opet rasturile ekipe bez Kersa, neki dosli do bolje pozicije spletom okolnosti, ali to je trkanje =) btw cudno mi da nisu odmah poslali SC van kada kosooki razbio, nego cekali da svi obave boksove :-/
Xman Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Naravno da je Trulli napravio super posao al ja sam spomenuo Lewisa naspram Kimmija, Masse i Alonsa koji ce (mislim) ipak vodit glavnu rijec i u ovoj sezoni. Naravno, kao sto su ovi na telki rekli, proci ce jos par utrka dok vodece momcadi pocnu bit brze sa zadnjim krilom koje tek trebaju instalirati, sad dal ce Brawn-ovi bolidi uspjet u tih nekoliko utrka natuc dovoljno prednosti, to cemo vidjet. Nit Button nit Barrichello sigurno nisu u A ligi vozaca i ovo sto su danas napravili je samo rezultat bolida i zato mislim da kad se uvjeti izjednace (sto sad sigurno nisu bili) bit ce drugacija prica. Meni je hebeno drago da je utrka isla tocno kako je isla i da su outsajderi osvojili prva mjesta al mislim da je nerealno ocekivat da ce to potrajat.
matt Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Kers nije presudan, al vidjet ćeš da će već za tri utrke kad si i ostali koji koriste KERS srede zadnje krilo.
matt Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) Ma ja ne vjerujem: Trulli penalised, Hamilton gets third By Jonathan Noble Sunday, March 29th 2009, 09:45 GMT Lewis Hamilton has been promoted to third place at the Australian GP after Jarno Trulli was penalised. Trulli's third place was put under investigation after the Italian regained his position overtaking Hamilton during a safety car period, having run off the track when the SC was on track. Both drivers were summoned to see the race stewards following the incident and it was decided to give Trulli a 25-second penalty which moves him outside of the points finish. Toyota confirmed its intention to appeal the decision. Pos Driver Team 1. Button Brawn GP 2. Barrichello Brawn GP 3. Hamilton McLaren-Mercedes 4. Glock Toyota 5. Alonso Renault 6. Rosberg Williams-Toyota 7. Buemi Toro Rosso-Ferrari 8. Bourdais Toro Rosso-Ferrari 9. Sutil Force India-Mercedes 10. Heidfeld BMW Sauber 11. Fisichella Force India-Mercedes 12. Trulli Toyota 13. Webber Red Bull-Renault 14. Vettel Red Bull-Renault 15. Kubica BMW Sauber 16. Raikkonen Ferrari Vettel gets grid penalty for Malaysia By Pablo Elizalde Sunday, March 29th 2009, 10:30 GMT Sebastian Vettel has been given a 10-place grid penalty for the Malaysian Grand Prix next weekend following his clash with Robert Kubica in Melbourne. Vettel crashed with BMW Sauber's Kubica with three laps to go when the Pole tried to overtake him around the outside. Both men were forced to retire later on. The German driver's Red Bull team was also fined $50,000 for instructing Vettel to stay on track despite running on three wheels. Edited March 29, 2009 by matt
Xman Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Joj, mrzim takve seme. Inace navijam za nigera i mislim da je hebeni vozac al ovakve stvari fakat nisu potrebne. Mislim, ako ga je Trulli stvarno presao za vrijeme dok je SC bio vani, onda je to ok al po meni, to je bilo odmah vidljivo i trebali su mu jos na stazi dat stop & go kaznu a ne ovak. I ovo glede Vettela je isto ok, Kubica ga je prosao sa pol auta i mislim da ga je trebao pustiti.
Dottore Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 evo i kazni i novog poretka utrke: Vettel gets grid penalty for Malaysia Trulli penalised, Hamilton gets third Pos Driver Team 1. Button Brawn GP2. Barrichello Brawn GP3. Hamilton McLaren-Mercedes4. Glock Toyota5. Alonso Renault6. Rosberg Williams-Toyota7. Buemi Toro Rosso-Ferrari8. Bourdais Toro Rosso-Ferrari9. Sutil Force India-Mercedes10. Heidfeld BMW Sauber11. Fisichella Force India-Mercedes12. Trulli Toyota13. Webber Red Bull-Renault14. Vettel Red Bull-Renault15. Kubica BMW Sauber16. Raikkonen Ferrari
Gabre Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 kako mi ide na kuxac FIA sa tim debilnim kaznama nakon trke... hebote, tamo onih 10 debelih sudaca sjedi i drkaju kitu za vrijeme trke, umjsto da odmah reagiraju onda i zapovjede sucima uz stazu da zastavicama zapovjede da mora propustit ako ga je nepropisno pretekao i cao... a ne nakon podija, i svega... vettel i Kubica se bas lijepo spičkali, kubicu je guma po glavini opalila, baš se lijepo vidi na usporenoj... sve u svemu bilo zanimljivo, iako sam par puta uspio zaspati gledajuci, posto sam bio legao u 5 sati... no zato postoji Blažićko, koji kad počne svršavati toliko galami da me svaki put probudio..
Dottore Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dottore mogao si barem pročitati dva posta iznad... nisam vidio tvoj post uopće a trebao sam refreshati prije nego postam
jabolchica Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gdje i kad ima snimka Brijem da nema, barem ne na ovim standardnim tv postajama..?!
Pharaon Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 rtl svabski je upravo al pri kraju vec trka, navecer ce biti higlihts na dsf... ma opet sudci seru... jadno.... a sto tice vettla mislim da debela glupost jer ovo za moj pojam bio cisto trkacki incident i s ovim ce samo napraviti da ljudi manje riskirati jer biti strah od kazni, a i sta nije zanimljivo gledati kako se sudaraju a trulli bo.. ja nisam nista vidio, al ono... debilizam ako opet bude prvenstvo na zelenom stolu vodilo sta im vrijedi sto zanimljivije trka kada ovi smradovi ubiju volju kasnije. a sto tice Brawna moglo bi to potrajati jer ipak imaju jebenog sefa... a i zna se sta je ferrari bio dok je bio tamo, tako da mislim da ipak biti zilaviji i sta je i Button B rank vozac? koliko ja sjecam kada dosao u formulu bio je puno obecavao...
Outlaw Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ma Crodriver je ono nes pricao da bi se kod njega gledala snimka u 17h i ja nekak sebi fino zamislio da je to na HRTu i lego spavat...:drink::censored:
Marko Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 evo covjek bu vjerojatno tu stavio pa cete moc skinut trku , ima i trening i kvalifikacije vec gore http://www.tremek.com/forum/f1-videos/43615-formula-1-2009-season-full-races.html
Riker Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Očajna pravila sve očajnijeg sporta. Odlično su provalili kako je ova skija naprijed radi aerodinamike. A mogli su spomenut da je pored toga, to stavljeno da start bude napet i da se zašiju svaki put kad se bore za poziciju. Smiješno ušto taj sport liči. Jedni imaju kers, drugi ga razvijaju, treći su valjda na telki čuli za to. Ma strava. Evo još samo fali da uvale koplja na felgama sastrane jer to FUL hladi kočnice.
Pharaon Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 http://pasoporcurva.files.wordpress.com/2008/02/2004-bmw-williamsf1-fw26-front-nose-1280x960.jpg po meni najlijepsi nos do sada sto bio u f1 =)
Guest diablo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ma opet sudci seru... jadno.... a sto tice vettla mislim da debela glupost jer ovo za moj pojam bio cisto trkacki incident i s ovim ce samo napraviti da ljudi manje riskirati jer biti strah od kazni, a i sta nije zanimljivo gledati kako se sudaraju vettel nije dobio kaznu zbog sudara, nego zbog toga jer se nastavio voziti stazom na 3 kotaca, a suci su mu javili da se mora maknuti, a on to nije napravio...
Guest diablo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 evo najbrzih krugova. 01 N. Rosberg Williams 1:27.706 :thumbsup: 02 R. Kubica BMW 1:27.988 03 J. Button Brawn GP 1:28.020 04 S. Vettel Red Bull 1:28.140 05 N. Heidfeld BMW 1:28.283 06 T. Glock Toyota 1:28.416 07 K. Raikkonen Ferrari 1:28.488 08 M. Webber Red Bull 1:28.508 09 F. Alonso Renault 1:28.712 10 J. Trulli Toyota 1:28.916 11 A. Sutil Force India 1:28.943 12 G. Fisichella Force India 1:29.005 13 L. Hamilton McLaren 1:29.020 :rofl: 14 R. Barrichello Brawn GP 1:29.066 :rofl: 15 F. Massa Ferrari 1:29.141 :rofl: 16 S. Buemi Toro Rosso 1:29.230 17 S. Bourdais Toro Rosso 1:29.823 18 K. Nakajima Williams 1:29.923 19 N. Piquet Renault 1:30.502 20 H. Kovalainen McLaren - no time
Outlaw Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 vettel nije dobio kaznu zbog sudara, nego zbog toga jer se nastavio voziti stazom na 3 kotaca, a suci su mu javili da se mora maknuti, a on to nije napravio... Sto nije dobio dvije kazne? Novcanu za to, a kaznu za start sljedece trke za sudar...
Gabre Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 koji najbrzi krugovi, lolčina neka neka, nit ce ovo zanimljivo, još da jeostalo ono pravilo da ce broj pobjeda određivati prvaka, bilo bi strava to pratiti.. to pravilo je zapravo odlično, jer bi se uvijek išlo na pobjedu a ne na kalkuliranja i racunanje bodova...
matt Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Sto nije dobio dvije kazne? Novcanu za to, a kaznu za start sljedece trke za sudar... Team je dobio novčanu zato što su mu rekli da ostane na stazi, a on je dobio 10 mjesta nazad na slijedećoj utrci zbog izazivanja sudara.
Outlaw Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Pa dobro to sam mislio U svakom slucaju dobio je i za sudar kaznu
Guest diablo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Pa dobro to sam mislio U svakom slucaju dobio je i za sudar kaznu yeap, sad vidim da je ipak dobio 2 kazne, krivo sam stavio gore. pozicije za sudar, lova za voznju na 3. tocka
Pharaon Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 to ko zaba probusi jedna guma mozes i dalje voziti steta... po meni glupost... umjesto da puste da trkaju, cudo da u sve sada mijesa politika... :-/
Xman Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 to ko zaba probusi jedna guma mozes i dalje voziti steta... po meni glupost... umjesto da puste da trkaju, cudo da u sve sada mijesa politika... :-/ rista, ti nisi iz Hrvatske il kaj? Svaki tvoj post moram desifrirati prvo, nema "se", "će", ništa... ko siptar da pise
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now