File Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Posto mama sve vise smajnuje kilometrazu i vozi samo po gradu odlucila je preci na all season gume, ja nemam nikakvih iskustava s time, pa ako netko ima neki dobar savjet za best buy bio bih jako zahvalan Ono sto se trazi je da je guma sigurna u svim uvjetima, znaci ako malo vise buci, trosi se..... nije toliko bitno samo da je ok po kisi i ono malo snijega u Zg-u Auto za koji se gleda je Toyota Yaris a dimenzija 175/64 R14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Moja preporuka DUNLOP 185/65 R15 SPORT ALL SEASON 92H XL Solidne po kisi, suho je svaka guma dobra, ne trosi se brzo, snijeg i led nije neka luudnica, ali te nece ostaviti na nekim prosjecnim uvjetima. Za gradski auto odlicna. Za putovanja tipa autocesta i obilaznica, zna biti tricky ako ides prvi po snijegu i ledu, ali tko se vozi po takvim uvjetima, kupujes zimnjacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 (edited) 8 hours ago, File said: Posto mama sve vise smajnuje kilometrazu i vozi samo po gradu odlucila je preci na all season gume, ja nemam nikakvih iskustava s time, pa ako netko ima neki dobar savjet za best buy bio bih jako zahvalan Ono sto se trazi je da je guma sigurna u svim uvjetima, znaci ako malo vise buci, trosi se..... nije toliko bitno samo da je ok po kisi i ono malo snijega u Zg-u Auto za koji se gleda je Toyota Yaris a dimenzija 175/64 R14 vidi ako mozes nac All weather. Moraju radit 10% bolje od all seasona po zimi Mi smo imali jako dobra iskustva sa Toyo Celsius https://tirereviewsandmore.com/toyo-celsius-review/ Edited June 15, 2021 by Kegalj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now