Jump to content

Recommended Posts

Posted

hipotetsko pitanje, što bi bilo kad bi bilo..

Ovako, imam CR-V 2008 god III gen, 2.2 dizel (N22A2) AWD 6MT

i kako mi je auto poprilično drag i sigurno ostaje u obitelji dok ne strune ili zabrane diesel kao gorivo, kupio ja nešto drugo ili ne, ovaj ostaje ?

Moja želja: napraviti konverziju na AWD AT

Barijere: N22A2 nikada nije dolazio s AT, tako da nemam varijantu getribe "na šaraf",  redizajn je dobio AT, ali i potpuno drugu konstrukciju 2.2 motora, tako da ni ta igra ne pije vode

Pitanje:

Postoji li mogućnost nabacivanja  nekog AT na moj motor (npr dq250)?

Znam da trebam adapter za zvono i spojničku, vjerojatno i nekakav nosač same getribe na šasiju. prilagodbu poluosovina i kardana.. podmazivanje.. vjv. i hrpu drugih stvari  ?

Koliko su ECU i TCU međusobno ovisni ?

Za sada samo razmišljam i pokušavam saznati što više činjenica, ako si sve posložim u glavi, lagano to preraste u projekt za 2022g  ?

Ne pitajte me zašto bi to radio, ne znam, em mi dosadilo stiskat kvačilo, em mi nedostaje neki nesvakidašnji projekt, jbg

Posted (edited)
1 minute ago, robi said:

Prodam ti ja 2.0 lpg a/t...??

ni ćut.. eventualno cijeli swap K24AT pa da se igram   ?

Edited by MatijaSB
Posted

Da preskočimo koliko smisla to stvarno ima...

Sve se može složiti, pa i taj motor na DSG getribu...  

Po mome najjednostavniji način je swap K20 A/T sa 4x4

Ili samo pogon od toga gore, pa stavit neki k24 i onda još turbo na njega i taman si da polomiš pogone ?

Posted

Ide dq250 gore, ali to je poprilican posao i skup.

Treba ti gcu za dq250(cca 1200E + instalacija+ugradnja+mapiranje), adapter ploca(500-1000E), pa poluosovie ne pasu ...

Posted
20 hours ago, Lovre said:

Da preskočimo koliko smisla to stvarno ima...

Sve se može složiti, pa i taj motor na DSG getribu...  

Po mome najjednostavniji način je swap K20 A/T sa 4x4

Ili samo pogon od toga gore, pa stavit neki k24 i onda još turbo na njega i taman si da polomiš pogone ?

ako K20 iz 2.5gen ide na šaraf, a mogao bi.. onda ću razmisliti o tom zahvatu.  

18 hours ago, fire said:

Ide dq250 gore, ali to je poprilican posao i skup.

Treba ti gcu za dq250(cca 1200E + instalacija+ugradnja+mapiranje), adapter ploca(500-1000E), pa poluosovie ne pasu ...

Stavio jučer na papir sve poznate stavke, a ima bar x2 usputnih..  prespavao i  lagano se hladim. mislim da ću energiju i vrijeme uložiti u nešto drugo

16 hours ago, robi said:

Zlatni, eleganci pravi ????

e jbg,  skužit će žena da sam joj zamjenio auto ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...