acmen Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ja sebi pred dvije godine uzeo na Aliju dvije nove plastike. Ispod 200kn me ispalo a rezultat kao iz dućana farovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) 22 hours ago, Oggy said: S čim točno si lakirao? Dao kolegi koji lakira auta u Audija Kovacic, pojma nemam, mogu samo pretpostavljat Edited August 17, 2022 by MarioST 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 On 16. 08. 2022. at 21:15, Oggy said: Ja bi isto htio nekako trajno zaštiti farove. Na Mazgi jedan far je novi, drugi je stari i apšisali, a na Hondi su stari, ali ne djeluju apšisalo. I kako sve to nekako trajno zaštiti? Na Mazgi ću ovaj jedan ispolirati naravno. Zar neide keramika preko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Koliko je keramika trajno rješenje? Jer ako ću trebati svako par mjeseci onda bolje neću ništa pehati Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Pozdrav, ima li netko iskustva sa PPF folijama na farovima? Prije par godina s BMWom smo zakačili neki kamen, nacikla je vanjska plastika fara, stavljena je nova i lakirana je. Sad se taj lak počeo guliti i ne znam što bi bilo najbolje nakon poliranja ili polimerizacije. Gdje uzeti kod nas tu PPF foliju ako je to uopće kvalitetno rješenje? Hvala.Radim ja ppf :) Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted August 29, 2022 Author Share Posted August 29, 2022 On 8/18/2022 at 2:08 PM, brba said: Radim ja ppf :) Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk Imaš privatnu poruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Imaš privatnu porukuJavi se na 098/769-567. Whatsapp kaj god pa se dogovorimo Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now