ivekk Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Bok, trebam pomoć i/ili savjet ? Citroen Jumper 2008. godište, povišeni, ima custom sjedalo koje se okreće, žica od zatezača pojasa bila precvikana i zalemljena ali lampica i dalje svijetli. Otpor na zatezaču je 2--3 ohma kak bi navodno i trebao bit. Ako je stvarno sve ispravno, nakon što je žica zalemljena, kako ugasiti lampicu? Pretpostavljam da se treba resetirat greška preko OBD-a i onda bi trebala ostati ugašena ako je sve u redu, ali za to treba i OBD uređaj koji to može (frend ima neki preko BT-a s kojim nije uspio). Ukoliko samo treba OBD, ima li tko ovdje iz Zagreba da se može doći do njega i to probat riješit, za pivu/burek/pare/kaj god? ? Može i na mob. 098 927 5169 (ja - Ivan), ili 091 612 2448 (frend čiji je kamper i koji se trenutno jebe s time) Hvala!
ivekk Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 Kamper vozi, ak se nije skuzilo, tak da se moze dokotrljat bilo kam (do nekog s dijagnostikom) ?
the-rider Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 rijesim ti ja za pivu, dodite malo kampirati na more ? neka proba odspojiti akumulator na sat dva, to je nekad znalo sljakati na fijatima 1
ivekk Posted July 8, 2022 Author Posted July 8, 2022 2 hours ago, the-rider said: rijesim ti ja za pivu, dodite malo kampirati na more ? neka proba odspojiti akumulator na sat dva, to je nekad znalo sljakati na fijatima To smo već probali ? hehe, nije ni poreč tak daleko ?
Kic Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 Airbag reset ide preko OEM dijagnostike. Ne radi ta fora sa akumulatorom. 1
Goertosing Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 ako ne možeš riješiti preko OBD-a, možeš skinut tablu, plastiku iza, i onda preko te lampice zalijepiš crni izolirband, vratiš sve nazad, i onda te nije niti briga je li svijetli ili ne, jer se ne vidi više 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now