Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobra ideja sloziti ovdje kolekciju sa Hagertya, brutalan kanal. Doduse meni sve sto Cammisa takne  postaje zlato.

Ikone su mi top prica, a od ovih gore video o 2000GT mi je do jajca, koliko zanimljivosti taj tauto krije. Ne sto imam Toyotu vec jer je auto show.

I US E36 je top prica, kako ih je lijepo usporedio.

Sta ti se cini Lucid? Ovako u videu i s njegovim dojmom mi auto ima dosta tezine. Ne cini mi se mlacenje prazne slame kako to kod strujica nekako ispada. 

Uh i video o Gullwingu, die beste oder nichs... Kakve glave su tad rokale u Mercu, nije ni cudo sta je uklesan u kamen ko brand s takvom povjesti.

• Like 3
Posted

Pricao je o tome na Carmudgeon Podcastu sat ipo valjda, preslusah ga. Nisam doduse skuzio da su snimali video oko tog tripa vec samo trenutke, ugl halvarija teska i sa kockom i sa 190E, izjebali se ko konji sa kvarovima :D 

Posted
On 10/7/2022 at 9:28 AM, DarioCarArt said:

Sta ti se cini Lucid? Ovako u videu i s njegovim dojmom mi auto ima dosta tezine. Ne cini mi se mlacenje prazne slame kako to kod strujica nekako ispada. 

Sa svojih 2360 kg tezak je kao C2/Nevera. Iz videa se na prvu cini kvalitetnije napravljen od Tesle model S koja kosta milijun kuna, a koju u testovima usporedjuju s predprodukcijskim Yugom 45. S obzirom na hiperprodukciju raznoraznih elektricnih modela (vjerojatno samo Kina ima barem stotinjak raznih modela koje ni ne znam nabrojati), bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se sve to prodavati.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...