JosipZG Posted January 31 Share Posted January 31 vjerujem da netko ovdje ima iskustva s tim koje su mane toga? zbog manjka prostora treba ga ili maknuti ili premjestiti vikend auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 31 Share Posted January 31 Ja sam imao auto bez njega... samo je bitno da auto nije težak i da je omjer promjera glavnog kočionog cilindra i klipova na celjustima ok Za početak si odštekaj vakum sa booster pa probaj kako koči da dobiješ feeling 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 31 Author Share Posted January 31 @Risbo pišu da nije isti osjećaj kad je booster neispravan (ili odspojen) i kad ga nema jer kad je na autu "boriš" se nogom i protiv opruge koja je u njemu... auto cca 1 tonu, ima polugotovih setova za kupiti, npr ovaj sa wilwood cilindrom https://drifthq.com/products/srs-concept-e30-booster-delete-kit-v2-933 tu pretpostavljam treba još neki razdjeljnik i regulator za zadnje kočnice i nekako kuplung spojiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted February 1 Share Posted February 1 I ja sam razmišljao o tome pa sam odustao za sada...Trebaš puno veću silu na "nozi" da bi zaustavio auto... ... za jurnjavu, stazu, doziranje kočnice može biti super ... za situacije u prometu i nije neka sreća Mene brinu i padale, prihvati na veznom limu i sl posto nisu napravljeni da ih baš tako maltretiras. . Trebalo bi sve to pojačati, jel se sve savija kad kočiš i sa servom a bez njega još više....Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 1 Share Posted February 1 Za feeling neznam.... nisam probavao na autu koji je imao booster pa ga odštekao, ali sam popravljao jedan booster i opruga je bila prilično mekana, tako da sumnjam da ima neki utjecaj... možda više prigušenje i masa poveze sa klipom u dinamičkim uvjetima (naglo stiskanje peale recimo).. al to pretpostavljam . A što se tiče strukture, to sigurno nije problem jer sve mora biti dimenzionirano da nagaziš ko sivonja sa preko 200 kg i da ništa ne polomiš ili spigaš.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 3 Share Posted February 3 Vozim auto bez servo bubnja godinama ( Golf 1 900 kg) i sa std. kocnicama je ok za male brzine . Kod kocenja pri vecim brzinama je koma. Em sto lose koci, em sto se jako brzo pregriju. Medjutim, kad se stave kocnice adekvatne velicine (std. 239 x 20 a sada 312 x 25) s odgovarajucim glavnim cilindrom i adekvatnim celjustima (sada 4-klipne Brembo), problem s kocenjem nestaje. Osjecaj na kocnici koja ima pojacivac kocenja kad se isti iskljuci (odspoji vakum), nema veze sa kocenjem na autu koji isti u serijskoj izvedbi nema. Jednostavno puuuno losije koci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiscoVolante Posted February 3 Share Posted February 3 [mention=427]Risbo[/mention] pišu da nije isti osjećaj kad je booster neispravan (ili odspojen) i kad ga nema jer kad je na autu "boriš" se nogom i protiv opruge koja je u njemu... auto cca 1 tonu, ima polugotovih setova za kupiti, npr ovaj sa wilwood cilindrom https://drifthq.com/products/srs-concept-e30-booster-delete-kit-v2-933 tu pretpostavljam treba još neki razdjeljnik i regulator za zadnje kočnice i nekako kuplung spojiti Iste takve informacije sam dobio od momka koji je rekreativno vozio utrke, da se ne može usporeÄ'ivati auto koji je serijski dolazio bez serva, i sa odspojenim.Willwood je proizvodio koÄione cilindre po mjeri, koliko se sjeÄam nije bilo ni preskupo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 5 Author Share Posted February 5 hvala svima vrlo vjerojatno sam odustao od te ideje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now