DiscoVolante Posted March 9 Posted March 9 Općenito su Toyote katastrofa što se toga tiče.Kad sam tražio LC, to je horor, napraviš 500 kilometara, sagneš se i pogledaš podnicu auta, i vratiš se nazad...Baš im je kriminal zaštita od ruzine, ni ova koju sam uzeo nije idealna, ali je dovoljno dobra.Pravi posao bi bio odvojiti karoseriju od šasije, propisno napravit zaštitu i onda si miran dok si živ, ali to je ogroman posao koji košta.
Gabre Posted March 9 Posted March 9 meni nije jasno zasto se to ne farba od ispod i vecina ovjesa/podvozja je cisti metal
semper Posted March 18 Author Posted March 18 Nešto malo o laserskom čišćenju kod nas u novom auto klubu 13
semper Posted March 19 Author Posted March 19 "Šus pleh" s Toyote LC za Dakar rally od Sebalja. Hard core uvjeti pustinje su prvo ispjeskarili zaštitu i onda je na brodu još sol zapaprila situaciju. Skinuto laserom I premazano rust converterom i nakon 24h što odradi, ide farbanje. Nastavljamo dalje s kompletnim pogonom i ovjesom 6
MatijaSB Posted March 20 Posted March 20 Kolega, vidim da uglavnom daješ prednost laseru pred pjeskarenjem.. koji su razlozi. Nemam baš iskustva s laserom, pa ćisto da vidim +/-. Jasno mi je za osjetljive dijelove, ali npr. cijeli most, dijelovi ovjesa... ? Inaće, kapa dolje za posao...Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
semper Posted March 20 Author Posted March 20 Imaš tu detaljniji članak (malo je tu i novinarski dodano informacija ali generalno to je to). https://www.jutarnji.hr/autoklub/servis/hrda-vam-je-napala-auto-lasersko-skidanje-spaljuje-i-uklanja-hrdu-kao-da-je-od-papira-15564580 5
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now