Mexx Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 evo danas bio na kavi sa dariom i spomenio mu da zelim sputit natrag jos 1.5cm-2 cm .,..spomenio mi je neke hvataljke koje se stave na oprugu te stisnu dva kruga i na taj nacin dobijem tih dodatnim 1cm - kako,šta,ima li to uzet ,jel netko stavlja ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ako se ne varam, imao je to Crnić pred nekih 3 godine kad smo bili na Grobniku... Montirali smo mu to prije street styla na Astru... po meni to ti ima smisla samo za takve stvari da ti spusti auto dok stoji, znači za neki show ili tako nešto, s tim nema šanse da se voziš a ne pogineš / sjebeš nešto na autu. Bude ti on više rekao ako ovo vidi, neznam di je to nabavio... Uglavnom, bježi od toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 nemoj to radit, to je jedno 5x gluplje nego rezat oprugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Ko je ono bio stavio sliku negdje di je tip sa šelnom stegnuo oprugu? :doh: Mislim da je Jap na prošlom forumu... Mexx - rađe stavi nešto u bunker da malo legne od težine!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Dobro Mexx jesi ti na drogama ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Evo 2fast ti je napisao... to ti je samo kada stojiš... ja se ne bi usudio sa time voziti... Imam to negdje doma... poklonim ti, ali nemoj se voziti sa time... da te ja kasnije ne bi imao na duši... edit: 2fast 2005 godina je to bila... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Ko je ono bio stavio sliku negdje di je tip sa šelnom stegnuo oprugu? :doh:Mislim da je Jap na prošlom forumu... Mexx - rađe stavi nešto u bunker da malo legne od težine!:thumbsup: :lol::lol: da da frajer uzeo šelne za cijevi i stisnuo opruge na mx-5ici :lol::lol::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 zabice, ja sam se s time vozio 10 k km i nikad nista, samo one velike jake treba kupit, stisnu se dva kruga sa papagajkama onim velikim i zaserafi zabica, sa 3 strane opruge, auto je mrvicu tvrdi, ali je nizi meni bio za 2.3cm. Ali iskreno nebi preporucio da ti rokne pizdarija, radije stedit za navoj. Inace te zabice su 5-20 kn komad ovisno o velicini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 time unesrećiš sav trud koji je netko uložio da proračuna tu oprugu... možda auto i je tvrđi, tj je sigurno jer je amortizer konstantno napet... al sigurno pun kufer više skače i lošije leži, jer je opruga isto previše napeta... ugl užas sve u svemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 edit: 2fast 2005 godina je to bila... :lol: Uf... tad smo bili mladi i ludi... :drink: :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Evo ja išao rastavljat amortizer bez tih gluposti i kad mi je feder izletio.....fali mi komad kože sa prsta ah ništa ima još jedan za rastavit možda bu bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Evo ja išao rastavljat amortizer bez tih gluposti i kad mi je feder izletio.....fali mi komad kože sa prsta ah ništa ima još jedan za rastavit možda bu bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Ti si rastavljao amortizer bez one pripreme koja se inače koristi za stezanje opruga, ovo o čem Mexx priča je malo drugačije... isti princip ali manjih dimenzija... Ovih priprema za opruge imaš u Metrou čini mi se za kupit, to ti je možda 100-tinjak kuna. Nemoj se zezat bez toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 2 zod : Kolko si na kraju prstiju sjebo, 1 il 2, posto su 2 posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Evo ja išao rastavljat amortizer bez tih gluposti i kad mi je feder izletio.....fali mi komad kože sa prsta ah ništa ima još jedan za rastavit možda bu bolje pa dobro o cem ti pricas...ne pricamo ovdje o pripremama za promjenu opruga....daj CITAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 (edited) Evo ja išao rastavljat amortizer bez tih gluposti i kad mi je feder izletio.....fali mi komad kože sa prsta ah ništa ima još jedan za rastavit možda bu bolje Pa odes u metro... 100kn dojdu!! A ja znam di je feder izletio i skino komad žbuke sa zida...sad zamisli da mu se tvoja glava najde na putu!! Evo ovo su te iz Metroa Edited April 1, 2009 by Hrdzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now