File Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 da je pala kiša u krugu kad je izašao van, slavili bi ferrari kao genijalce da znam ali ne možeš izači na skroz suhu stazu na ful wet gumama jbg preveliki rizik posebice s time da je kimi bio u relativno dobroj poziciji da su te recimo išli raditi s massom nikome niti riječ
Josey Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ma navijam za crvene, al brate, u poziciji u kojoj je bija kimi oni su mislili priskocit jedan boks, nadoknadit 25 - 30 sec i izbit na prvo mjesto i do kraja utrke zavrsit na postolju... e jbg, bili su malo preambicijozni, al ko ne riskira ne profitira, sada se njima okrenula ostrica pa su se porezali ... fali im onaj čika koji je otisao u rbr
Njave Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Netko je na jednom drugom forumu napisao "I was thinking that the le Mans drivers would be choking on their croissants." sto najbolje opisuje ovo zaljenje oko gluposti
Tomo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Meni samo nije jasno di su ovi iz ferrarija gledali u nebo?! mozda im je control center gledao u vedru stranu. 5-6 krugova su vozili s full wet gumama po suhoj i vrucoj stazi :doh:
File Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 neki link sa rezultatima utrke?? http://www.formula1.com/results/season/2009/806/6609/
maticCRO Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 danke File...znaci vrijede rezultati nakon 30ak krugova... a lol, 5 bodova, 1,5bod ahaahahha
Dominik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jos jednom Brown GP odradjeno sve kak treba, bolid nije samo bolji zbog dvostrukog difuzora, nego je malo vise toga u igri, pa relaze ih ko plitak potok napraviti onakovu gresku u ferrariju je vec pre-ocajan potez
ND4SPD Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Drago mi je i da je Toyota nakon toliko godina "proradila"
Outlaw Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 napraviti onakovu gresku u ferrariju je vec pre-ocajan potez Takvi potezi se ocekuju od recimo force india :lol:
Guest diablo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 joj kad se ove godine prvenstvo odluci za pol boda
maticCRO Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jel zna netko di se moze pogledat snimka utrke na netu, po mogucnosti da nije rapidshare...
Marko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jel zna netko di se moze pogledat snimka utrke na netu, po mogucnosti da nije rapidshare... http://www.corny.org/video/1485 http://www.corny.org/video/1486 tu bi trebalo bit streamano, treba se regat al to traje 10 sec , nisam isprobao
Gabre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 koji mutavci ovi u ferrariu, što su oni mislili napraviti s onim, ne kuzim.. no glavno da je Kimi odmah po prekidu utrke fino otišao u boks, nabacio tenisice i kratke hlačice, uzeo sladoled, i mozak na pašu.. jebe se njemu... dok ostala ekipa sjedi u bolidima i natapa gaće na onoj kiščini.. postao mi je sve odurniji i odurniji.. a da ne kazem da vozi na stazi kao da ga mu je to najmrza stvar, nikakve ambicije, napada, nista... koma. a ja volim ferrari, no ovo im je :doh:
Riker Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Šta im nisu dali da voze, pa to im je poso...eeee..odma se vidi mana tih silnih MILJONA ulupanih u te karete Oni se na 30 tamo izvrću, a da je neko došo u Yužini zabijenoj do poda sa makinom hiljadu-tristo i duplin Weberon napro bi ih svih tamo I to...DOSLOVNO
Don-0007 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Po meni je ovo bila odlična utrka, sve bolje i bolje... vidjeli smo stvarno dosta pretjecanja, bilo je svega... neki su se vozači pretjecali po par puta u jednome krugu, odnosno skoro na svakome zavoju, a to se traži... Čestitke Brownu i Buttonu, stvarno bolidi odlično idu i ne mislim da je dvostruki difuzor zaslužan za baš sve... pouzdanost im je odlična, trošenje guma... baš je cijeli paket super... Nema se više što dodati, samo tako dalje... Što se tiče samog McLarena, Kova je opet razočarao, sam je priznao grešku što znači da nije bilo nekog tehničkog problema na bolidu... Kaže da je svojom krivnjom izgubio zadnji kraj i Game Over... Već druga utrka za redom završava svoj nastup u prvome krugu... vodstvo McLarena bi se trebalo malo zapitati... Lewis je pak mirnom vožnjom stigao do jednog boda, nije ništa mogao pokazati jer MP4-24 nema što tražiti među bolidima Browna, Toyote, Williamsa i RB-a... Baš kao i F60... jednostavno su prespori... previše problema s gumama i aerodinamikom... dok Ferrari dodatno muči i pouzdanost... Ferrari je nakon lošeg osjećaja u kvalifikacijama (Massa) loše procjenio i danas sa Kimijem, jednostavno su pogriješili... da je počela padati kiša bili bi junaci, ovako čorak... jbga, to je F1... danas pogode, sutra ne... Pogotovo ih muči pouzdanost, navodno je i Kimi imao i danas problema s KERS-om, pa je i direktno za vrijeme kiše bolid odvezao u garažu, za razliku od ostalih koji su stajali na gridu... Malo su brži od McLarena, ali još uvijek daleko od vodečih... BMW, Nick je odlično odvezao, jest da je pogodio s gumama (baš kao i na Silverstoneu), ali stvarno se junački borio na početku utrke, a bio je pun kao brod... najteži... Rosberg i Williams su opet podbacili, baš kao i prošli vikend... sve treninge naprijed, na kvalifikacijama isto ostvare odličnu poziciju, utrka super krene i onda se u polovici izgube... nemaju konzistentnost... Za 2 tjedna Kina, tad će se znati što je s tim "famoznim" Brown difuzorima, znati će se daljnje sankcije za McLaren (ako će ih biti, a poznavajući FIA-u bilo bi pravo čudo da se u svakoj mogućoj prilici ne izžive na momčadi iz Wokinga ) itd...
Jasa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 http://www.corny.org/video/1485http://www.corny.org/video/1486 tu bi trebalo bit streamano, treba se regat al to traje 10 sec , nisam isprobao Evo sad sam opet pogledo drugi dio utrke. Otvorite si taj drugi dio i prebacite na 37-u minutu kad prikazuju Kimija. Najbolji prikaz kak je bilo na stazi....doslovno je glumio ralicu
Rockatansky Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 To ono kad mu hladnjaci doslovno kupe vodu sa staze??
Njave Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Evo stavljene su na portal slike sa Malaysian Grand Prix pa pogledajte
ND4SPD Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Šta im nisu dali da voze, pa to im je poso...eeee..odma se vidi mana tih silnih MILJONA ulupanih u te karete Oni se na 30 tamo izvrću, a da je neko došo u Yužini zabijenoj do poda sa makinom hiljadu-tristo i duplin Weberon napro bi ih svih tamo I to...DOSLOVNO :thumbsup: potpis do jaja Ako si placen da vozis i da riskiras onda vozi, nema kise, nema snijega koji ce smetati... Samo jedan od razloga zbog kojeg puno vise volim rally od F1
Dominik Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 onda gledajte trke glisera :lol: na kisnim gumama nemas sta izlaziti na suhu stazu, gotove su za pola kruga bolidi su danas totalno pocijenjeni snazi motora i voznja jako dolazi do izrazaja, nadam se da ce se to i iskristalizirati kod vozaca po normalnoj kisi ce biti jako zanimljivo gledati trke s ovakovim bolidima
meshin Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Drago mi je i da je Toyota nakon toliko godina "proradila" I meni isto :happy: To i inace tak Toyote tek poslije 300 000km pocnu raditi kako spada
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now