Mramor Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 (edited) @Racer: Nije mi jasno - zašto nakon čipanja niste otišli na valjke u gummimarket? Odmah. Pa neka griješe i 10%, svejedno, nešto bi pokazali. Imao bi mjerenje prije i poslije. Ovak imaš mjerenje na valjcima prije (kako god točno bilo) i "mjerenje" poslije sa utrkama kod Bille. Inače, u cijeloj ovoj priči (pričetini) prije 100 strana najbolje je komentirao Mali panj. Ovo je Hrvatistan. Jel imate račun? Jel imate garanciju? Sve se svodi na dogovor, riječ, ja tebi, ti meni, on tebi, 100 telefonskih poziva i SMS-a. Hrvatistan :drink: Edited April 5, 2009 by Mramor
DRAGON Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ti pričaš gluposti! A slušaj svatko pogriješi, sada mi je ža šta nisam da 600e i ima auto od 200KS, iduću put ču biti pametniji :thumbsup:
Filip3333 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Danas bilo baš fora:naughty: Bilo nas je par sa foruma jedan dio koji je pratio Krunu,a drugi dio koji je bio u blizini pa navratio u CVH;) Bili Rudy,Kruno,FilipS3,Hans,moja malenkost,Citius i neki njegov dečko:flex: jako zgodan par:thumbsup: Izmjerena jako nezgodna cifra od 220ks i to sa Stage 2 pitaj boga koliko bi imo konja da je imo Stage 1 hhmmhmhm! Citius je naucio nešto od prošli put pa je osigurno struju za akumulator i naravno izvadio mapu da vidi dali je to ona koji su mu grci poslali i koju je on stavio u auto! Ovim putem bio htjeo pohvalit dečke iz CVH-a koji su svoj poso jako dobro odradili te puno profesionalnije od ovih u AMC-u,čak smo dobili i par informacija o nacinu mjerenja,vrijednostima,krivuljama itd....od gospodina Košira koji mi se cini kao jako profesionalna i ok osoba! Pozdrav!
Njave Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iskreno nedamise bas sve citat, ali vidim cisto da se neki mladi decki postavljaju tocno kako se vecina ljudi tih godina postavlja (sta qrac ne radi, vrati pare odma sad) dok sam se iznenadio za izjave da se i druga strana, ipak malo starija slicno ponasala. Vidim da i dalje neki lagano podjebavaju jedni druge na forumu, a konkretno ne kazu nista. Jel bio ispis snage od prije chipanja i poslije chipanja? Nije. Super. Kao sto je netko rekao, nema racuna, nema podataka, za mene zavrsena prica. Dalje je sve dobra volja Citiusa koji je chipao auto, jer temeljiti ideje na tome dali auto ide bolje/losije na Billi je u najmanju ruku apsurdno, a u drugo i retardirano donekle. Umjesto da se Racer nasao sa Citiusom i razrijesio to na neki normalan nacin, ispisali ste desetak stranica totalno nepotrebnih postova, i koliko vidim na kraju niste nista rijesili.
maticCRO Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 a kakve veze ima racun, kad ga vec spominjes, tj. NIJE izdan ako dobro kuzim, jel bi onda bilo ok da je Racer nakon chipanja se samo okrenuo i otisao svojim autom, posto bez racuna NIJE duzan nista platit??
Njave Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 a kakve veze ima racun, kad ga vec spominjes, tj. NIJE izdan ako dobro kuzim, jel bi onda bilo ok da je Racer nakon chipanja se samo okrenuo i otisao svojim autom, posto bez racuna NIJE duzan nista platit?? Da? Kad se vec dode do toga da se spominje necija bliza rodbina, onda se vracamo na pocetak, tamo gdje je svaka ovakva transakcija i trebala biti. Na zakonske okvire cijele situacije.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now