Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Rene jel imaš neko ulje 75W 90 ,treba mi za mijenjač 2 litre..U Osijeku po trgovinama nude samo Divinol...iskreno za njega nikada nisam čuo niti vidio...jel imaš nešto tipa Castrol Transsmion ili Motul Molygear :)

Stari moj, Castrol Syntrax 75w90 - ne postoji bolje ulje za getribe (bivši TAF-X) - 168,00 kn/l sa popustom i PDVom.

Garantiram ti da ćeš osjetiti razliku - posebice ujutro kod prvih šaltanja i prilikom jako brzih šaltanja.

stigli tepisi za auto!:cheer:

stvarno savršeno pristaju i nigdje nema niti mm viška ili manjka materijala! istina, nisam još stavio zadnji koji je u komadu za sva tri sjedala ali vjerujem da je ista priča!

materijal djeluje jako kvalitetno, ali je dosta tanak! jel imaš kakve povratne informacije od drugih kupaca kakvi su se pokazali nakon nekog vremena?

jedina mala zamjerka bi bila na opšav koji nije isto gumeni i onako povišen kao kod klsičnih gumenih tepiha da zadrži vodu, nego od neke tkanine pa me strah da kada budem prao tepihe vodom i opšav ostane mokar da mi ne magli iznutra po zimi pa zaledi po straklima! budemo vidjeli, vjerujem da neće ali to je samo na prvi dojam! generalno sam poprilično zadovoljan, posebno kako pristaju!

btw, koliko koštaju ljetni tepisi od tkanine, ukoliko se ovi pokažu kako očekujem od njih mislim da ću na proljeće uzeti i njih!

tnx Rene na brzoj i profesionalnoj usluzi!:thumbsup:

Nisam niš pisao dosad u ovoj temi, ali kako sam imao havariju s autom trebao sam nešto dijelova pa sam malo dućane obilazio.

Većinom su me svi ugodno iznenadili, no Rene s načinom komunikacije, brzinom i kvalitetom usluge se zbilja ističe.

Puno mi je olakšao neke stvari i sve pohvale za ovakav način rada.

Isti je set za oba auta, imam ih u dućanu - 180,00 kn/grt sa popustom i PDVom.

Bosch ili ?

Upravo sam ih izmjerio Bmw kraći brisač 48cm a duži 56 cm ,Stilo kraći 45 ,duži 58cm.Koje su kod tebe dužine u setu?

BTW.

Imaš li možda za zadnji brisač od Stila zamjensku gumu dužine 36 cm?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...