Jump to content

Recommended Posts

Posted
Rene, daj mi zemi onog ATE 4.0 ulja iz ducana, koliko uopce ide toga u sistem za 156 jtd?

Riješeno, upravo si uzeo posljednji komad (čak sam pomislio da ih više nemam pa sam odhebo Dadu danas) - nema ni dobavljač više, dečki nisu računali da ima toliko racera. :naughty:

1L ti je više nego dovoljna...:thumbsup:

P.S. Zvrcni me kada da obavimo primopredaju večeras...ideš na liz? :D

Posted

bubinjo,

Mark,

Dečki, stigli vam Power diskovi! :thumbsup:

Hvala na povjerenju! :notworthy:

Zvrcnite me pa da dogovorimo primopredaju.:cool:

Posted

Evo, novo u Motul asortimanu, za sve one koji si briju na 5.1 kočionu tekućinu.

15062009436.jpg

This long life synthetic fluid has a wet boiling point of 185°C/365°F and is specially designed for use with ABS. This anti-corrosive fluid is perfectly neutral with seals used in braking systems. 500ml.

U mogućnosti sam nabaviti i Motul RBF 600 kočionu tekućinu (oko 140kn/L - još ne znam točno kolika će cijena biti pošto sam tek dobio info od dobavljača, samo po narudžbi):

motulrbf600.jpg

This synthetic fluid has a higher boiling point than stock fluid for operation in racing conditions. The boiling points are 312°C/593°F dry and 216°C/420°F wet. 500ml.

Posted
mislim da je on DOT 4 kao i SRF jel su to trkaa ulja...

Tako je.

Ovaj tjedan smo na godisnjem. U ponedeljak, ako vam nije hica, odgovorim vam na upite.

P.S. Povrh svega, laptop mi je na popravku, lupam po mobu. :D

Posted

Ja sam to iz Njemačke kupovao za oko 30€ litru... u AutoHrvatskoj je oko 550kn litra....

Pa eto sve ispod toga dobro dođe... i treba mi naravno 2L:D

Posted
Ja sam to iz Njemake kupovao za oko 30 litru... u AutoHrvatskoj je oko 550kn litra....

Pa eto sve ispod toga dobro doe... i treba mi naravno 2L:D

Isuse, to su stvarno brutalne cifre!

Javim se iduci tjedan sa cijenama...

Posted

Decki, dobit cete sve informacije najkasnije do sutra, kaos nam je danas posto nam je prvi radni dan.

Probat cu sredit nesto veci popust vis-a-vie cekanja. :thumbsup:

Posted
2 Rene: možeš li mi provjeriti ima li IKAKVIH amortizera za prednju osovinu za jeep wrangler 4.0 / 1995. godina...?

Pokušat ću iskopat sutra nešto pa ti javim...

Posted
2 Rene: možeš li mi provjeriti ima li IKAKVIH amortizera za prednju osovinu za jeep wrangler 4.0 / 1995. godina...?

Imaš PM...mislim da ćeš biti jako zadovoljan! :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...