Raptor6767 Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Odlična stvar.............auto se sjaji ko pesja jajca nakon njega plus štiti lak sljedećih pola godine............. :thumbsup: Da, meni osobno prehebeno. Ne bih rekao da traje baš 6mj, ali 4mj sigurno - vidim po tome kad perem auto kak voda brzo curi s auta. S time da je moj auto garažiran pa je još manje pod vanjskim utjecajima - OK, unatrag 3mj baš i ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Bas sam htio napisat BIO garaziran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Set opruga za Audi 80 B4 1.9TD? Cijena i marka? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Set opruga za Audi 80 B4 1.9TD? Cijena i marka?Hvala. "normalne" ili spustene? Javim sutra tijekom dana. Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 "normalne" ili spustene? Javim sutra tijekom dana. Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Prvenstveno normalne, a možeš nabaciti i spuštene ako ti bude usput. Hvala još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Jel imaš možda kakvu mast ili slično za podmazivanje motorića brisača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Rene hvala ti puno za ležajeve, čak je KOYO u kutiji Nemam riječi, sve si riješio u par minuta i još mi sad stigne, LOL, svaka čast stari!!! :notworthy: :thumbsup: od sad sve kupujem kod tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Sa malim zakašnjenjem, zahvala Reneu na nabavi i dostavi "trkaćih" svjećica. Hvala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Rene hvala ti puno za ležajeve, čak je KOYO u kutiji Nemam riječi, sve si riješio u par minuta i još mi sad stigne, LOL, svaka čast stari!!! :notworthy: :thumbsup: od sad sve kupujem kod tebe Sa malim zakašnjenjem, zahvala Reneu na nabavi i dostavi "trkaćih" svjećica. Hvala!!! Hvala vama decki na ukazanom povjerenju! :notworthy: @Tcode: steram te u kurac s takvim dirkalnim svjecicama koje kostaju 20kn/kom. Mene jedna kosta 100kn/kom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Imaš PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Nisam ja kriv što su mi te najbolje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Imaš PM Vidio sam, javim tijekom dana posto hodam po doktorima (stara sudjelovala u nesreci pa je kicma boli, a cura bolesna). Nisam ja kriv što su mi te najbolje . Da, pas mater, tak mi i Brklja kaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ništa preozbiljno, nadam se :huh: A što se svjećica tiče, zadnje koje sam ja uzimao su bile 18 kn kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Jel imaš možda kakvu mast ili slično za podmazivanje motorića brisača? Najobičnija mast - INA GKS ili Valvoline grease. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Evo stigao i meni RENEKO paketić, hvala Rene :thumbsup: http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=2013&page=18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 26, 2011 Author Share Posted May 26, 2011 Hvala tebi na povjerenju! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert.cobra Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Rene, sta imas od akumulatora 55Ah 510A? Uginuo mi je u Clio-u pa trazim neki drugi. Bitno je samo da bude onaj niži od 175mm jer standardni ne stane. Moze i na PM cijene Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Pozdrav, jel možeš nabaviti kučište termostata (ili termostat) za Ford Focus 1.6 TDCI, 2005 godina? I cijena naravno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 6, 2011 Author Share Posted June 6, 2011 Pozdrav, jel možeš nabaviti kučište termostata (ili termostat) za Ford Focus 1.6 TDCI, 2005 godina? I cijena naravno :thumbsup: Javim sutra tijekom dana. :thumbsup: Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Samo podsjećam pošto je krenula "sezona" pa zlu ne trebalo : Pošto, nažalost, u posljednjih nekoliko godina postoji izrazito visoka i česta opasnost od tuče, slobodni smo vam ponuditi cerade protiv tuče kako ne bi morali razmišljati o eventualnim štetama koje može prouzročiti tuča ili naprosto da više ne morate tražiti mjesto za skrivanje. Cerade visoke kvalitete punjene debelim slojem pjene, štite vozilo od tuče promjera do 4 cm s gornje strane i bočno. Montaža je brza i jednostavna, a cerade su pakirane u torbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 bas sam ragovarao u dučanu prije tjedan dana za to ...znaci imas ih na lageru , mogu ih doći vidjjeti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 bas sam ragovarao u dučanu prije tjedan dana za to ...znaci imas ih na lageru , mogu ih doći vidjjeti ? Nemamo ih na lageru, samo po narudžbi. Rok isporuke ti je 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 Brzi...stigle su...pamet u glavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Nije ti baš on na ovom forumu :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 O,hvala,napokon su dosle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now