Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

Odlična stvar.............auto se sjaji ko pesja jajca nakon njega plus štiti lak sljedećih pola godine............. :thumbsup:

Da, meni osobno prehebeno.

Ne bih rekao da traje baš 6mj, ali 4mj sigurno - vidim po tome kad perem auto kak voda brzo curi s auta.

S time da je moj auto garažiran pa je još manje pod vanjskim utjecajima - OK, unatrag 3mj baš i ne. :D

• 3 weeks later...

Rene hvala ti puno za ležajeve, čak je KOYO u kutiji :D

Nemam riječi, sve si riješio u par minuta i još mi sad stigne, LOL, svaka čast stari!!! :notworthy: :thumbsup: od sad sve kupujem kod tebe :cool:

Rene hvala ti puno za ležajeve, čak je KOYO u kutiji :D

Nemam riječi, sve si riješio u par minuta i još mi sad stigne, LOL, svaka čast stari!!! :notworthy: :thumbsup: od sad sve kupujem kod tebe :cool:

Sa malim zakašnjenjem, zahvala Reneu na nabavi i dostavi "trkaćih" svjećica. Hvala!!!

Hvala vama decki na ukazanom povjerenju! :notworthy:

@Tcode: steram te u kurac s takvim dirkalnim svjecicama koje kostaju 20kn/kom. :D Mene jedna kosta 100kn/kom. :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Samo podsjećam pošto je krenula "sezona" pa zlu ne trebalo :D:

Pošto, nažalost, u posljednjih nekoliko godina postoji izrazito visoka i česta opasnost od tuče, slobodni smo vam ponuditi cerade protiv tuče kako ne bi morali razmišljati o eventualnim štetama koje može prouzročiti tuča ili naprosto da više ne morate tražiti mjesto za skrivanje.

Cerade visoke kvalitete punjene debelim slojem pjene, štite vozilo od tuče promjera do 4 cm s gornje strane i bočno.

Montaža je brza i jednostavna, a cerade su pakirane u torbe.

Akcija-cerade-protiv-tuce.jpg

Cerada-protiv-tuce.jpg

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...