Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

to gt boca:ako se tekućina mjeri u kilama onda je da.2 kile

ja ti samo kažem kaj piše na ambalaži a ti ak ga držiš na polici onda se nemoj praviti pametan nego odi pročitaj kaj piše na poleđini pa nam fino poslikaj i stavi tu sliku.... :ok:

Radite mi OT u topicu vezano za nešto šta ne bih nikome preporučio za hobi pranje auta.

Snažan koncentrat koji može dovesti do ljuštenja/matiranja pojedinih dijelova felge ako se ne zna kako raditi sa njime.

ja ga koristim već godinama i nikad nikakavih problema, samo treba paziti da se složi pravilna koncentracija i nema brige...kaj misliš da je onaj BUG JUIICE od kemotona nešto drukčiji??? sve je ti kemija koju treba rijediiti i po praonama se koristi i prska po laku i felgama pa ništa.....samo treba čitati i ne pretjerivati sa koncentratom....

sorry za off.... evo ja neću više :D:thumbsup:

• 2 weeks later...

Baš sam danas malo slikao kočione tekućine pošto je bila rasprava nedavno...

Poredani od best-buya (ATE Blue Racing) pa do best (Castrol SRF):

IMAG0129.jpg

Tu se mogu jasno vidjeti i razlike u točkama vrelišta (Motul RBF600 vs RBF660):

IMAG0130.jpg

Motul 5.1:

IMAG0131.jpg

Kako to izgleda na polici sa "običnom" TRW DOT4 & DOT5.1 kočionom tekućinom:

IMAG0132.jpg

Cijene sa popustom i PDVom su:

ATE Blue Racing 1L = 89,25kn

Motul RBF600 0,5L = 119,00kn

Motul RBF660 0,5L = 122,40kn

Castrol SRF 1L = ne želim uopće pisati cijenu. Tu tekućinu držim isključivo radi 5-6 ljudi. Cijena je bezobrazno visoka.

Vodena pumpa i crijevo koje ide na nju, a accent 1.3 '98?

Mjenjao sam pred godinu dana i kretenuša GMB pušta odkad je stavljena, bio 4 puta na popravku idalje pušta, i više mi je pun kurac, ide opet nova a ne da buraz negdje na cesti ostane

Vodena pumpa i crijevo koje ide na nju, a accent 1.3 '98?

Mjenjao sam pred godinu dana i kretenuša GMB pušta odkad je stavljena, bio 4 puta na popravku idalje pušta, i više mi je pun kurac, ide opet nova a ne da buraz negdje na cesti ostane

Crijevo će vjerojatno biti isključivo OEM.

Za pumpu trebam br.šasije i da li ima klimu auto?

25100-24060 ti oem broj,da se preveć na mučiš oko traženja vodene pumpa jer netreba ni šasije ni ništa

to sporiš:gmb je za japance jedna od kvalitetnijih pumpi.ako si ti imao slučaj da je propišlaa ne znaći da je gmb smeće.ak oćeš osim gmb-a ti ja mogu ponuditi asco ili japanparts koje su po meni manje kvalitetne

Edited by igor-tdi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...