Raptor6767 Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 daj i meni jedan taj....ako nije skup :rofl: Da se koji put javiš za cugu, možda i bi. :naughty: Evo II ide samo na turbacima... Da covjek ne povjeruje danas mi pohvalio mjenjac, ja sam ostal u soku:D Jao kako su ti ga složili...brzine idu kao u putar...:notworthy: Jedino što malo visoko prima kuplung, ali to je sve stvar navike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Zahvalio bi Reneu danas na uslužnosti i brzini u nabavci dijelova za Sporta. U 14 sati ga zvao u 17 se našli da pokupim dijelove... HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Zahvalio bi Reneu danas na uslužnosti i brzini u nabavci dijelova za Sporta. U 14 sati ga zvao u 17 se našli da pokupim dijelove... HVALA I to sa Cliom i onda laže kako mu je auto spor:P koji lažov!!!:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 I to sa Cliom i onda laže kako mu je auto spor:P koji lažov!!!:lol: danas slučajno nije morao ici poslijepodne na reklamaciju u neki ovlasteni servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 (edited) danas slučajno nije morao ici poslijepodne na reklamaciju u neki ovlasteni servis Mislio si biti sarkastičan, ali bio sam naručen jučer. :rofl: Ali pošto je jedna osoba na godišnjem do ponedeljka to je propalo. :doh: Dosta OT-a...:naughty::rofl: Edited April 15, 2009 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Senzor potrosenosti prednjih disk plocica za Mini Cooper S 2004 godina Dodjem cim nabavis 098-9669-757 samo posalji sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Hoće li bit nešto od onog ključa za svijećice...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Javim vam sve. Vezano uz kljuc za svjecice, uopce ne znam sta da ti kazem, pitali smo ih, rekli su da ce nam javit kada dodje roba i kada se ocarini. Jos nam se nisu javili. Danas cemo po cca 7 put zvat. Ja sam na predavanju pa cu mozda kasnit s odgovorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 meni nije hitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 meni nije hitno Nema veze, nastojimo uvijek riješiti stvari što žurnije da se ne čeka bezveze. Naravno, one artikle na koje mi možemo utjecati, gdje neovisimo o dobavljaču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Hoće li bit nešto od onog ključa za svijećice...? Ja sam shebao vezano uz ključ - ključ je u dućanu zadnja 2 tjedna. Moje isprike. :notworthy::doh: Cijena je 138kn - 15% = 117,30kn To je onaj "magnetski" koji si tražio. Ja sam mislio na jedan drugi, specijalni, ali sam te zamijenio s jednim drugim čovjekom...:doh: Još jednom moje isprike. :notworthy: Ako želiš, mogu ti navečer dati ključ u Prečkom da ne ideš u Samobor bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Cokolino, Alfaludjak, Imate PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Renda, upravo su me zvali iz firme, dosli ATE Power diskovi za tvoju pilu! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 DaDo, Dooks, Imate PM :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Preuzeo diskove...:cice: Da pohvalim Renea na dogovorima i uslužnosti. Napokon dobio diskove koje sam još prije ljeta pokušavao uzeti, pa nisam uspio (natezali me mjesec dana sa isporukom). Zato preko Renea prošlo glatko...:cheer: I btw. Rene, sorry šta ti se nisam javio, al sam te zvao danas popodne kojih sat vremena pa te nikak nisam mogao dobit (ugašen mob il nešto), pa sam potražio dućan u samoboru i sve riješio! Hvala još jednom!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Preuzeo diskove...:cice: Da pohvalim Renea na dogovorima i uslužnosti. Napokon dobio diskove koje sam još prije ljeta pokušavao uzeti, pa nisam uspio (natezali me mjesec dana sa isporukom). Zato preko Renea prošlo glatko...:cheer: I btw. Rene, sorry šta ti se nisam javio, al sam te zvao danas popodne kojih sat vremena pa te nikak nisam mogao dobit (ugašen mob il nešto), pa sam potražio dućan u samoboru i sve riješio! Hvala još jednom!:thumbsup: Javi jesi zadovoljan s kočenjem 2 i više puta s većih brzina da si Drahic može kupiti bremze konačno:lol: btw ovo su tvoje papuče s medom na fotki :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 kad ces meni odgovoriti ima vec 2 tjedna jos nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Alfa GTV 2.0 V6 Turbo 95 godina...lambda sonda (tri žice)...please cijena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Javi jesi zadovoljan s kočenjem 2 i više puta s većih brzina da si Drahic može kupiti bremze konačno:lol:btw ovo su tvoje papuče s medom na fotki :rofl: Bio sam zadovoljan sa njima i u 288mm tako da sumnjam da sada neću. A tih diskova nema za njegov auto... Papuče su tu da uljepšaju sliku...:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 kad ces meni odgovoriti ima vec 2 tjedna jos nis Daj mi, molim te, posalji ponovo PM, bas tada sam shebao stvar, izbrisao sam inbox. Sorry kaj ti nisam javio, moj bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 Alfa GTV 2.0 V6 Turbo 95 godina...lambda sonda (tri žice)...please cijena.. Javim ti u ponedeljak, vikendom nam ne radi dobavljac za elektriku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Javim ti u ponedeljak, vikendom nam ne radi dobavljac za elektriku. deal, thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 Bio sam zadovoljan sa njima i u 288mm tako da sumnjam da sada neću. A tih diskova nema za njegov auto... Papuče su tu da uljepšaju sliku...:lol: Ima ATE Power "HIGH CARBON" varijanta. Diskovi s vecim postotnim udjelom ugljika u sebi sto pridonosi sporijem trosenju samog diska te sporijem zagrijavanju. Dakle, bolji su u "ekstremnim" uvjetima od stock diskovima. To treba Drahicu posto papak ne zna kocit pa pregrije diskove :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 2fast, Purger, Imate PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 Perkan, Imas PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now